530
Чи є Бермудський трикутник окремо?
Все почалося з того, що я зловив одну фразу з Національного географічного документа: «Є також Бермудський трикутник в морі Японії. й
Морський девіл є джерелом вікіпедії. Я переглянув інтернет і знайшов сам трикутник, потім я поставив його в Google Earth.
5 зображень і текстів
Я вирішив порівняти схожість з Бермудським трикутником.
Коли я прийшов через те, що вони приблизно на однаковій широті (в червоний), я вирішив перевірити, що ще на ньому і... подивіться на себе.
Єгипетські піраміди. У той час як Googled Планета Земля, я торкнувся щось, що я ще не знайшов.
Я визначив точки широтою піраміди, помітив, що точки трикутників знаходяться в верхніх кутах, ближче до півночі.
Тоді я поставив ці точки по Північному полюсу і точки разом.
Отримано два еквівалентні трикутники (або майже еквівалентні)
Ці точки знаходяться на однаковій відстані від країв планети з точки півночі.
Зверніть увагу на позицію точок, вони буквально на межі видимого зображення. Чудова або просто (Coincidence)?
Я вирішив продовжити лінії геометрично і виявилося:
Пропоную нам обговорити тут.
р.
Джерело:
Морський девіл є джерелом вікіпедії. Я переглянув інтернет і знайшов сам трикутник, потім я поставив його в Google Earth.
5 зображень і текстів
Я вирішив порівняти схожість з Бермудським трикутником.
Коли я прийшов через те, що вони приблизно на однаковій широті (в червоний), я вирішив перевірити, що ще на ньому і... подивіться на себе.
Єгипетські піраміди. У той час як Googled Планета Земля, я торкнувся щось, що я ще не знайшов.
Я визначив точки широтою піраміди, помітив, що точки трикутників знаходяться в верхніх кутах, ближче до півночі.
Тоді я поставив ці точки по Північному полюсу і точки разом.
Отримано два еквівалентні трикутники (або майже еквівалентні)
Ці точки знаходяться на однаковій відстані від країв планети з точки півночі.
Зверніть увагу на позицію точок, вони буквально на межі видимого зображення. Чудова або просто (Coincidence)?
Я вирішив продовжити лінії геометрично і виявилося:
Пропоную нам обговорити тут.
р.
Джерело: