Артифакти, які не повинні існувати

Цікавий пост від vmpr
Знайди, що значно ускладнює життя вчених. Це предмети побуту або інструменти, які, відповідно до часу розташування в шарах відтінених скелях, не повинні належати до наших предків. Повторна, спіринна порода. Це, в місцях таких знахідок не проводилися опитування, а земля була заставою – шари. М'який вітер, наноситься шар, рослини загинув, шар став густим, погодженими скелями, живими тваринами, освоїли Землю ...

3 фото + листи "Людина з Broken Hill" У часовому ложі черепа видно прозорий круглий отвір без променевих тріщин. Не можна наносити за допомогою фанга або списка. Тільки тіло, що летить з великою швидкістю, і циліндричним (!), здатним розбити через скло без розриву його, проламається через кістки!

Ось чому м'ясо виросло на планеті. І ті шари, які утворилися завдяки людині, називають культурою, вони займаються археологією. І ті, які утворилися природа належать геології та палеонтології. І що приємно вченим, який використовується для того, що в палеоліті люди використовували камінь, дерев'яні та кісткові інструменти, якщо він знаходить ... Неандертальний череп з гарним круглим отвірм в лобі. І нещасливих кримінологів, які підлягають вивченню цього черепа, поспішають повідомити: кульковий отвір. Крім того, якщо один такий поганий череп був викопаний, ви можете записатися як жартувальник. Що робити, якщо є кілька в різних місцях? Що робити, якщо на черепахахахахахахах знайдено кулькові отвори? Чому тільки мамонти? Є прекрасний екземпляр кульового отвору в черепахі деяких сардів. Як я не можу ставити? Так що це не просто той же вік, як динозавр! На рівні розвитку, до яких ми досягали (або, можливо, не) тільки наприкінці другого тисячоліття. В будь-який спосіб не підходить. Саме тому вони намагаються ігнорувати факти. Золоте правило: якщо ви хочете девіл не згасити, не згадуйте його в вагу. Це, зробити ваші власні прямі дослідження, і не торкайтеся сумнівних пошуків.

А в XIX столітті, а точніше, в 1830 році був відкритий шматочок мармуру в кар'єрі Філадельфія, вкритий дивними написами і деякими бес-реліфами.

299250Р.

Скулл стародавнього бісону, однолітнього віку як чоловіка від Broken Hill. Якутія не знайдено. Отвір у передній кістці не має радіальних тріщин. М'який, можливо, призведе до того, що вдарив передній оболонці черепа ... а потім «окумулятивний» дію проколів кістки.

Девід Brewster відкрив добре збережений залізний ніготь в шматочку Devonian sandstone ( верхній ліміт періоду становить 360 мільйонів років тому). "Кам'яний камінь в Ningud кар'єрі," Brewster повідомив, що " складається з чергуючих шарів твердої породи і м'якої, глиноподібної речовини називається талюсом." Товщина кам'яних шарів варіюється від 6 дюймів до 6 футів. Товщина шматочка, в якій ніготь був 9 дюймів, кінчик нігтя був подовжений наполовину дюйма в нахил (це все з'їлося іржі), а решта кладуть уздовж поверхні каменю, шапка була на глибині чорнила в камені.

Крімо також цитує статтю від американського журналу середини ХІХ ст. під запрошенням титулу «Реліквія епоху».

Кілька днів тому в скелі Mount Meeting House в Дорчестері відбувся потужний вибух. Він піднімав величезні маси каменю в повітря, деякі шматки зважують кілька тонн, і розсипають їх в усіх напрямках. Серед шматків каменю було знайдено металевий посуд, зламаний вибухом на дві частини. Коли були приєднані дві частини, дзвоника була 4 1/2 дюйма, 6 1/2 дюйма на підставі, 2 1/2 дюйма на краях і близько 1 / 8 дюймів товстої. Колір судна нагадує цинк або якийсь сплав, який був значною порцією срібла. З одного боку є 6 фігур, або 1 квітка, або букет, красиво поєднується з чистою сріблом, і навколо її нижньої частини був вайн або гірлянда, також поєднується з сріблом. Деякі майстри з найбільшим мистецтвом гравіювання, різьблення і накладання. Ця дивовижна і невідома посудина була розташована в твердому швейцарському піщаному камені на глибині 15 футів з поверхні. В даний час на володіння паном Джоном Кетл. Доктор Д.В.К. Сміт, який нещодавно проїхав на Схід і досліджував сотні дивовижних побутових приладів і має малюнки їх, ніколи не бачив нічого подібного. Він накидав цей посуд і взяв його точні розміри, щоб передати його вченим. Звичайно це дивство, як сказав вище, вийшов з скелі; але б професор Агасіз або інші вчені повинні сказати, як це сталося? Це питання варто вивчити, оскільки тут немає сенсу.

Редактори журналу навіть жартували, що це судно було ковані, швидше за все, легендарний герой Тувал Кане. Однак важливо відзначити, що посудина була всередині шару швейцарського пісковика, час утворення якого відомо - 600 мільйонів років тому. У той час це відкриття було написано не тільки в Американському пресі. У ті роки не придумав точний час народження людства.

У шарах коричневого вугілля у Франції було знайдено дивний кульковий 6 см в діаметрі і вагою близько 310 г. Якщо звіти про реліктову вазу можна вважати, або ви не можете вірити, то цей артефакт описаний французьким академіком з Лани Максимільяном Мельявлом. Тим не менш, він повідомляв, що він не вірив, що такі звіти перед, але тоді він свідків знайде і перепроваджував очі і не міг спотворювати реальність. М'яч, він писав, був дійсно всередині вугільного шва, тому що були відступи, що відповідають положенням м'яча в вугільному шви. «Більше 4/5 своєї ваги дійсно просочений чорним бітумом», Мельвіль педантично охарактеризував пошук, «це колір надходить до вершини в жорсткому крупі, які, очевидно, трапляються через контакт з магнітом, в якому кулька була так довгою». Навпаки, верхня частина, яка потрапила в контакт з твердою склею, зберегла свій природний колір - матовий білий колір крейди. Я можу сказати, що м'яч повністю непристойний, немає слідів застосування в давнину. У верхній частині розвитку в цьому місці є непристойним, і там можна побачити відсутність несправностей або депресії, на які, як ми можемо цуценя, м'яч може знизитися зверху. На підставі одного факту, навіть так само, я не презюме малювати сміливий висновок, що чоловік був сучасними лігантами Парижа Басіна. Я пишу цю замітку з метою інформування дивного і дивного відкриття, і, що може бути на предметі, я не зобов'язаюся надати пояснення. Я можу дати науку, і я буду чекати, щоб сформувати думку про це, для того, щоб я зміг оцінити значення цього відкриття в Монтазі через майбутні відкриття.

Роз’яснення походження м’яча кладуть багато, хоча переважно погодилися, що м’яч природне походження. Мельвіль заперечував це, для того, що він зауважив, що "при переробці його [балка] ще не був відокремлений від шматка каменю, з якого було перероблено, і що він був відокремлений одним ударом після того, як він був закінчений, і цим ударом був цей вид несправності." Він додав, що працівники раніше повідомляли про пошук дерев'яних об'єктів, які були викопані з часу, чітко зроблені людською рукою. Сам академік приписав час виготовлення м'яча близько 45-55 мільйонів років тому, виходячи з часу утворення лінгового шару. І ніхто не міг переконувати те, що дата була сумнівною. Він довіряв лише власні очі.

У вугільних грядках не тільки кульки. Є багато звітів про відкриття золотих ланцюгів. Одне з таких відкриттів було виготовлено Моррісонвіль домогосподарка, позбавляючи затопити плиту з вугіллям. Коли вона зламала велику частину вугілля, вона побачила з неї золоті ланцюги. А частина ланцюга випала з вугільного шматка, а частина ще міцна. Франк Кенуд з невеликого міста в Аркансасі знайшов металевий мус всередині шматка вугілля. «Коли я працював у 1912 році на комунальному електровозі на заводі Томаса, Оклахома», - сказав він: «Я колись прийшов на великий твердий шматочок вугілля, який був занадто великим, щоб бути використаний, тому я розім'яв його з слагаммером». Праска знизилася з центру шматка, залишаючи відбитк однакової форми. й

Металевий молоток, укладений в скельному блокі з кризового періоду

Деякі шахти, які працювали в глибоких шахтах, розповіли про дивні «покарані» бетонні блоки, які іноді утворили всю стіну або звалилися, коли згорнулися безпосередньо в інсульт.

В Африці шахти, які знайшли в вугільних швах дивні металеві артефакти сферичної форми з трьома пазами точно в центрі. Африканські порожнисті кульки були навіть в музеї міста Клерісдорп (Південна Африка). «Це кульки, які мають структуру фіброзу всередині і оболонку навколо неї», куратор музею розповів Крімо, «важка і не може бути подряпиною навіть зі сталевим об'єктом». Ці сфери – повна таємниця. Вони виглядають, як вони були зроблені людиною, але ще в той час, коли вони вражають рок, не було розумного життя на Землі. На відміну від того, що я бачив раніше. й

У 60-х роках американський геологічний журнал повідомив, що "в Макупінській повіті, Іллінойс, у вугільному утворенні, покритому 2 футами шале, на рівні 90 футів нижче поверхні землі, людські кістки були знайдені ..." Вони були покриті скоринкою твердого чорного, як вугілля, глянцева речовина. Але при видаленні скоринки кістки були білими та природними. Максимальну давину НА-провалу – 320 млн. років, мінімум – 286 млн. років.

У шарах крейда знайдено металеві труби. Як ви знаєте, в Критий період не було ніякого чоловіка, ні розумного, ні необґрунтованого. Але навіть труби не можуть бути сформовані через природні обставини!
Багато артефакти піднялися з глибини при бурінні свердловини на американський континент. Звісно, під час буріння можна випадково торкнутися шари з порожнечками, де поховання було раніше розташоване, і «зварені» артефакти, істотно «знижують їх». Але дивні результати насправді занадто багато. Є древні монети, мідні інструменти (шпильки, різці), фрагменти кераміки, кам'яні вироби. Під час буріння однієї з свердловин було виявлено старовинне фігуру жінки з глини - за описом, не відрізняється від європейських прикладів палеолітичного мистецтва. Такі фігури з потужним тілом і великими грудями називають Палеолітні Венери.
Автор: Вадим

1023576

Джерело: