У Сполучених Штатах, вчитель запобігає масовому забою

У Сполучених Штатах, учитель школи, розташований у місті Малтон, Колорадо, роззброєний злочинцем, який знімався у школярів, і тим самим перешкоджав масовій масі в навчальній установі, повідомляє RIA Novosti.

До вчителя математики, колишній баскетболіст Девід Бенке кинувся до стрілки, він зумів намотати два підлітки. І потерпілий, хлопчик і дівчина, кинулися до найближчої лікарні. Меган Webber вже був випущений додому, і Matt Tew було передано в іншу лікарню.

Він шукав когось. "Я попросив двох студентів, якщо вони збиралися до цієї школи, і коли він дізнався, що вони збиралися", - сказав він.
Новини

(Більше текст і фото героя, нижче під вирізом)

р.

На даний момент злочин перевантажив зброю, він був нейтралізований викладачем. "У мене немає часу думати про власну безпеку, тому що ця людина виглядала так, як він збирається тримати зйомки", - сказав він.

Два інших людей взяли участь у арешті, серед яких шкільний автобусний драйвер, який замовив школярів в машині, щоб лежати на підлозі і чекати на приїзду. Волонтери, вибивають злочин до землі, провели його до прибуття міліції.

Згідно з офісом Sheriff, 32-річному Brooko Strongigl Eastwood знімали школярів. У шкільному дворі він був всередині будівлі. Учні ще не сказали, якщо він нічого не робив з школи. У суді він буде заряджений принаймні двома спробованими вбивцями, повідомляє АП.

Школа, де виник інцидент, всього в декількох кілометрах від невідомої школи Columbine, де в квітні 1999 р. загинули 12 школярів і викладачів. Потім вбивці загинули себе.

І ось фото героя, вчитель Девіда Бенке.
Я не можу уявити, що багато вбивств відбувалися без нього.

Джерело: