Вибір цікавих замовлень

Я зробив вибір різних цікавих замовлень, які були отримані нами протягом останніх 1,5 років; Я зробив щось, я не відмітив щось. Якщо тема не миється і є побажаннями, я доповнить фото (замовити фотографії на робочому комп'ютері).
1,1 км У абсолютному першому місці особисто на мій погляд, арабська тітка, яка назвала купу постачальників в кінці квітня минулого року і вимагала 1,000,000 (ONE MILLION !!!) кілометри!!!! Я. Місяць 400 тис. км. І всі телефони на роботі у мене є мобільний, число було визначено, в її Мухосрянському 200 тис. населення. Я шкода, але що ебать це прямостоячість?
2. Виробники нижньої білизни. Зацікавлена при купівлі гуми для вечірки чоловічі штани. Сент модель: білий з золотою написом на англійській мові "Секретець скарб". Весь офіс сміється. Щиро вдячні всім хлопцям, прохолодним ідеям.
3. У На холодильнику знаходиться 1,000 осей. Я пам'ятаю отримати цю керамічну для мого весілля,...
4. У 1500 Піонерські краватки і так багато значок з Гранпа Леніна. Займав довгий час, сказав він був корпоративним. Я був піонером, членом Комсомол не встиг. Я запросив запрошення на корпоратив, де я вже багато років.
5. Умань Немає великої угоди. Приватні накази у вигляді написів на триколір "Робота гусеки - збереження Росії", "Я алкаголегісу з Маскави", "Дуава, залийте", "Вопче крокісафчег" і т.д. Хоча це мої улюблені замовлення. Я люблю тебе, творчих людей, які лікують життя з гумором.
Але з тим же скручуємо на джинсах в відповідному місці тепер ходить моя сестра. Я прочитав матері Stifler.

Джерело: