Кошик

Одна з небагатьох захворювань, які швидко вбивають і ефективно.
Відомий з давніх часів (3000 років до н.е.). Детальна людина, описана Кельсом в 1-му столітті. Рекомендаційні рекомендації щодо лікування в ті дні були дуже жорстокими: вирізати під язиком, щоб звільнити злий черв'як, з'їсти діафрагму собаки, червоний-гарячий ключ вводився в рану і обертається, знежирюючи опір сили. Перший прорив був виготовлений відомим французьким Л. Пастером, який створив вакцину проти сказок (1880-1885). Але він був змащений пресом! (див. мультфільм нижче). Ймовірно це переслідування привели його до важкого інсульту.

Мультфільм пастора і його вакцинації

3623560р.

Таким чином, хвора тварина може заражати жертву або шляхом заспокійливої шкіри. Зачекайте розвиток хвороби до 1 року! Вірус рухається повільно і сумно через нервові стовбури до мозку. Тому найнебезпечніші укуси голови, обличчя, шиї. У цьому випадку період інкубації різко скорочується до 10-15 діб. Якщо ворог поранений в п'яту (і навіть потерпілий високий), то доки вірус досягає мозку при швидкості 3 мм / добу.
Рабиня невиліковна! Якщо людина була в лікарні з діагнозом рабів - тоді він живе - тиждень - 10 днів! (хоча описано кілька випадків відновлення - але це винятки, що підтверджують правило)
Захворювання у людини (і з незначними відмінностями у тварин) відбувається на трьох стадіях.
1. депресії (1-3 дні), безсоння, тривожність, страх смерті. Біль, спалювання в місці рубця від укусу
2. Агітація (1-4 днів) виникнення страху води (з них стара назва гідрофобії), що супроводжується хворобливими спазми горла. Провокують навіть громіром води, і навіть думки про це, і так як це долучається до дуже рясної слинації (сальва просто зливається без ковтати), потім зношуючи спрагу приєднується. Поступово збудження посилюється, розвивається в життєдіяльності, страшних і жахливих галюцинацій, з яких пацієнт намагається втекти (з того, де вираз божевільний). Інколи спонтанна ерекція і еякуляція (редактори рекомендують не лікуватися: вірусний шар за шаром безперешкодно родить мозок)
Пропозиція з класичним описом цього етапу (але я не можу знайти автора):
Вірус Раби має особливе місце в цій громаді вбивців, знищує нервові центри. Мозковий вид сплітів. Одна частина його божевільна, повертає чоловіка на походження тваринного існування і душіння каскадом галуцинації.
до Відправте, пацієнт каже. Я більше не відповідає за мої дії! Він пішов окремо. Піна на губах. Він здатний розбити стіл на чіпси, розірвати залізне ліжко і часто відірвати стіни парової батареї. Придбалий водоспад рмелі. Щасливий, він досягає нестійкої води і падає, злітаючи в судах. І тут приходять сериганські вітри і заплутані, вичавляючи горло з вічно зростаючими спазми. Право тут, прямо тут. Похил незламної свідомості. Він не знає бурів або водоспадів. Всім святом. Але він не в змозі запобігти новому одежі, нові галюцинації і зав'язки. Він тільки попереджає: вони закриваються, приходять зараз.
3 паралітичний (часовий) вагінальне відновлення. немає атак, гідрофобії зупиняється, є надії на відновлення (і можливо, все буде коштувати?) alas.
Здійснення паралічу і раптового респіраторного арешту.

Що ми робимо?
Якщо лисиця надходить для того, щоб лизати там, або натерти її, вбити, якщо є щось (- палицю лопаткою і т.д.). Нормальні тварини не піклуються про людей.
Бітон або слиновані рани - мити мильною водою або розвести аміаку з спиртом
Далі бажано перекис водню. Потім спирт або йод.
Далі до медиків. Забудьте в шлунку 40 ударів. Вакцина COCAV іншої дози
Бажано привезти з вами або головою тварини або самому коропа тварини або тварині (Дізнайтеся, як це зробити технічно - фантазувати себе). Якщо ні, не буде щеплення. Якщо собака або кішка закривається на 10 діб (карантин) для спостереження. Все правильно. Прогулянка знову. Нелакитно - вакцинація (розчинений ослаблений катування вірусу до нас в організмі, непристойний вторгненням імунної системи реагує на виробництво антитіл, які закінчують реальний, дикий вірус, що подорожує до мозку полонених).
До речі, як Poe, хто Едгар Алан помер від rabies (кішка licks їх лизати)
У грудні 2009 року прямо перед НГ в Південно-Східі Москви (Я думаю, вул. Фергана) собака інфікована 41 чоловік! Звісно, вони терміново отримали і спалюють імуноглобулін і крабові вакцини, ми сподіваємося і променя для них.

Не відмовляється від щеплення (це безкоштовно) собак або котів (і раптом ви будете йти в дачу), або були прецеденти, ви знаєте. Я скажу вам, якщо я повинен.

Залучення зображування пацієнта з рабами

Це викликано геномальним вірусом РНК (іміляром у формі до подовженого пістолетного кулі). Він не любить спирт і луки. (включаючи господарське мило, р-р аміаку). У водоймі в природі присутні предки. Для Росії потрібні лисики, вовки. Але будь-який ссавців може хворіти. Якщо ви перебуваєте в Західній півкулі, в Центральній і Північній Південній Америці, ви можете заражати ніч одним паразитарним ссавцем - вампіром кажаном (демойд) - безболісний прикус.

вампіричний

електронна фото вірусу (вони дуже дрібні, оптика не бере) реконструкція віріону (всередині РНК, поза білковим корпусом) Не навіть пістолетна куля, але ганчірка Бердана.

Злий (звернути увагу на ручні кріплення)

гравірування: собака з рабами

р.

Ще один (доги трохи відрізняються від опису)

груповуха

руки також зафіксовані

Також є "симпатична" паралітична форма.

Джерело: