«Ностальгія» Лебедєва

Все в СРСР був досить трахнув вгору. Тепер, як я пишу мій шляхетні спроби заперечувати історію великої потужності на моєму ноутбуці через WiFi, здається, що радянські деталі солодкі, приємні, довговічні і романтичні.

У радянських часів був жарт:

до Що це таке - купання, літати, не в асах?
- Радянська машина для отримання в ас.

Я маю на увазі, був страшний. Ніщо не працює за призначенням. Іноземна мова була настільки крутою у порівнянні з радянською, що один вид латинського листа зробляв людей евфоричним (як радянські Балтійські республіки використовуються для).

Тоболськ, 1974. Типовий касір в типовому місці. Рахунки обов'язково кладуть - на них касіра дефлікатно декодуються простітони. Обов'язковий каструль, або скоріше, десертний соус-Пітовське блюдо, де було поставлено гроші.

Гуманістична традиція передачі грошей безпосередньо від руки до руки вважається поганим оменем в нашій країні. Саме тому кожен бажаючий дайвінг з соусом, як холики. До речі, на цій основі можна визначити походження торгової мережі. В McDonald’s and Starbucks завжди в руці замовника, оскільки мережі американські.

24 фото через tema

Москва, 1981. Магазин молока. Це місце, на мій погляд, не змінився так далеко.

1983 р. "Подаровані чешки". Або «збиті в кросівки». Скоро, це дефіцит.

1986. У чергі є основним видом на господиня.

Розглянуто нормально запитати пастора на вулиці, якщо він тримає покупку в руках: «Людина, де взяли туалетний папір?» 1987 р.

1990Р. Перша ознака чогось.

_ Новини

1991 р. Зручні полки.

1985. Якщо пасажир не схожий на водій таксі, який сталося досить часто, водій міг скористатися написом «на парк», вони кажуть, що я повернувся в парк таксі, не можу дати ліфта. Справа в тому, що водій ніколи не хотів перевозити пасажирів до лічильника. Ось «дві лічильники» - з задоволенням. Саме тому сьогодні в нашій країні є абсолютно не розвинена культура офіційних таксі, але будь-який автомобіль може дати ліфт - нормальні люди не як зарозумілі, так і водії Волги.

Світ водіїв таксі був повністю відокремлений. У Одесі старий бомбардувальник розповів мені, як у юнацькому віці він повинен сплатити хабар з югулі, щоб отримати роботу водія таксі в аеропорту Одеса. Всі родичі заощаджувалися на Жигулі протягом багатьох років, і він відремонтував інвестиції в шість місяців.

1986. Оплатити телефон. Працює з двох копійкових монет. Безкоштовний дзвінок пожежі, поліція, швидка допомога, газ. Взимку тубус був дуже холодним, вухо втомився. За правилами не варто говорити більше трьох хвилин. Але ви можете ебать не менше двох годин - не було тарифу. Однак лінія може показати незадоволеність. (Дві будинки на фоновому стенді по вулиці Огарьова, тепер називається газетним провулком, де мій студія знаходиться сьогодні.) й

Ось модель відрізається внизу - проблема забитих телефонних кабін було неймовірно актуальним.

р.

Вони буквально ссанимі у всіх, бо там практично немає унітазу. Радянські люди не хочуть йти в туалет. І кав’ярня були рідкісними і не встигли зберегти їх на свій смак. Станції не розташовувалися в скрізь, щоб радикально розв'язати проблему зважування.

1986. Типові новинки Всередині є набір тьмяного щита, як кілька газет, пара пампертів, дуже погані ручки і плакат з Леніном. Не існує поняття «викупити щось для читання». Газета була взята для головоломки кросворду, і я читаю книгу з дому.

Декілька дрібних речей постійно знизилася між лічильником і склом на цій моделі кіоска - для маленької речі було досить відстань, щоб падіння і не достатня ширина для руки.

Новинки та пропозиції книжкового ринку.

Мій найкращий друг і я зробив експеримент. У магазині Melody на Саді. Ми купили рекорд промов Леніна. Вона мала великий красивий червоний конверт. І ми стояли з цим записом на двері магазину. Про нас і просити, що ми продаємо.
"Особливості Леніна" ми відповіли.
- Всі права, хлопці, дійсно, що? Ви отримали глибокий фіолетовий?

Ви можете купити багато речей з рук, тільки там не так багато грошей.

поліцейський. Кошти не знімаються відразу, потрібно говорити трохи. Велосипед жовтий, як і всі поліцейські автомобілі. Вони використовуються для жовтого кольору.

Якщо припинити копію трафіку, виходите з автомобіля. Це не написано в будь-якому місці, але це те, що вона повинна бути, інакше ви збираєтеся ображати його жахливо. Я думаю, що це ніколи не сталося, щоб поговорити з поліцейським сидячи на сидіння водія.

1990Р. Серія на номерах МCM для «Москва червона Баннер Мілітія». До теперішнього часу на поліцейських автомобілях, а також знайдено на всіх пожежних двигунах в Москві (вогнезахисники були частиною Міністерства внутрішніх справ).

Російська краса.

Підставка газети «Вчительці», театральних плакатів (жанр ще живий) та оголошень «Мосгор Правака» на Кутузькому проспекті. 1986.

1987. На стенді "Правда" - "Новини". Не було відхилено.

1986. Якщо ви живете в Росії, подивіться вікно і розраховуємо пропорцію вітчизняних вагонів на закордонні автомобілі. Використовується для 100-0.

1987. Вулиця алер. Немає одного трахнув вгору, немає мішків існував. Папір загортався шматком м'яса.

1987. Приватні люди продають зелень. У вікні ви можете побачити знак перукарні з логотипом СБ - "Побутова служба". Всі перукарі, лаундрі та сухі очищувачі країни, що належать до цієї послуги.

1988. Не було засновано Ru Perinatal, не існує форумів в мережі, і немає мережі. Мобільні телефони ще не придумали.

1993. У фоні є кокс комерційний. Тютюн kiosk на Пушкінській площі. Лист "Б" в написі "Тобакко" явно виготовляється з "Г". На жаль, Марборо в Мордові ще не навчився робити. Всі вироби продаються з неперевершеними написами, ніхто не намагається перевести їх. Закони, що надаються для ознайомлення споживачів з змістом пакетів на рідній мові, ще не було прийнято.

Я впевнений, що СРСР згорнувся через VCR, джинси і Coca-Cola. Точно, тому що не в СРСР в необхідному обсязі.

Джерело: