Бравсери

Хлопчик був вистрілений на обличчі, коли він спробував зберегти свою матір з лагідним ніжним наркоманом.
Натхан стрибнув на задньому боці Хуга Кларка, який був про вбивство матері Ени.
Кларк був відволіканий невдоволенням у вигляді маленького хлопчика і захопив його на обличчі, різко рубаючи його.
Але навіть в цьому стані, Наталан зміг виїхати з дому через аварійний виїзд і викликати за допомогою сусідів.
Як виявилося пізніше, мама хлопчика захопила вісім разів, але непристойно вона збереглася, не менше завдяки сина.

Nathan Thomson, вік 9

Першокласник Алексіс, який відвідує Campbell High в Detroit, може розглянути себе охоронець ангела своєї рідної матері, 30-річні продажі Parker. З якоїсь причини вона була загиблою і вирішила, очевидно, щоб стріляти його «пов'язаний» під час її дочки. Коли перші постріли були чути, і мама була поранена в голові і руки, дівчина стрибала в сидіння водія і покрила її матір з себе, приймаючи шість кулі - в очах, підборіддя, храм, щока, груди і права рука. Миротворно дівчина збереглася, і тепер вона в стані помірної тяжкості в одному з лікарень Детройта. Мати на миті. Затриманий шутер, він стикається більше одного року в тюрмі. Я сподіваюся, що дівчина виживає без будь-яких наслідків.

Алексіс Gooddins, 7

Цей сміливий хлопчик врятував дворічну дівчину, яка впала в 20-метрову тріщину в скелі. Як вона отримала окрему розмову. У рятувальників не вдалося витягти дитину протягом 22 годин, але не вдалося. Старший брат Камала, Салум, сказав, що дівчина, як молодша сестра, була впада в отвір, і дорослі не змогли досягнути її. Камальська домовленість про допомогу і виїжджала в криві. Він був темним, і він провів 20 хвилин, щоб дівчина, після чого обидва діти були витягнуті на поверхню протягом 15 хвилин. Вся операція зайняла трохи більше половини години, а невеликий порятунок вийшов тільки невеликим подряпином.

Камал Непалі, 12

Здавалося б, що може зробити дворічний малюк? Виявляється, що це може! Істабель матері, Йоанна, відчував себе після прийому ліків і почав розвиватися стан удару. На межі втрати свідомості вона попросила дочку викликати 911, що вона зробила. Вона змогла побрати номер себе, дати її ім'я і адресу, і розповісти її маму, що вона була дуже підвіконня. Прибув на час, і жінка була рятувальна. Дуже важливо, щоб в цей день дівчина дивилася ще одну серію дитячих програм, де персонажі просто показали, як викликати допомогу, зателефонувавши 911. Так іноді телевізор може не тільки завдати шкоди, але і принести користь.

Isabel Keeling, 2 роки

1 999 р.

Коли вагітна мама відчувала трудові скороти, і вона повинна народитися в домашніх умовах, неподалік від шестирічного сина. Його мати запитав його, щоб викликати батька, що він зробив. Батько сім'ї прийшов додому протягом декількох хвилин, а потім народження відбувався за допомогою його допомоги. Коли хлопчик пізніше запитав, якщо він боявся, Агустань сказав, що його мама сказали йому, що коли вона подарувала народження, вона буде відчувати сильний біль, що не варто його лякати. Такий сміливий хлопчик...

Агустін Робінет, 6

Коди просто врятував свого молодшого трирічного брата від смерті, витягнувши його з причепа, де він був сплячий. Мати не вдалося дістатися до дитячої спальні з іншого кінця будинку через полум’я в коридорі. Якщо це не за п'ятирічного старшого брата, то малюк, ймовірно, занурився в дим. Я знаю, що такі рятувальники трапляються навколо нас, але на жаль, ще більше дітей гинуть через нездатність їхніх батьків.

Коди МакНіце, 5

Цей хлопчик був серйозним винахідливістю, намагаючись допомогти жертвам землетрусу в Гаїті. Він зробив знак на своєму велосипеді, який читати: Мене ім'я Чарлі Сімпсон, я підняю гроші, щоб допомогти людям, які втратили свої будинки після землетрусу в Гаїті. Ці гроші будуть купувати продукти харчування, води та наметів. Він опублікував подібне повідомлення на одному з сайтів. У кінці хлопчика, який збирався зібрати 500 фунтів, верхова їзда по місту, вдалося зібрати більше 120,000 фунтів пожертвувань, які були спрямовані на допомогу жертвам.

Шарлі Сімпсон, 7 років

Михаїл і його батько Джастін перевозили автомобільний будинок на ферму, коли шина лопнула і автомобіль перевернулася. Коли батько прокинувся через кілька хвилин, виявилося, що його нога була зафіксована в салоні, і він не може виходити самостійно і закликати допомогти. Михаїл змогла виїхати через зламаний вітер, і спробував звільнити свого батька з кріпленням, але він не віддав сил. Потім він потрапив до ходової-закладної, але він не працював через розрив ланцюга живлення. За допомогою інструкцій батька, хлопчик з'єднав необхідні дроти в радіо, з'єднав живлення і закликав допомогти.

Михайло Лукрон, вік 8

Маю хлопчика, Аманда Сміт, взявши ванну, коли вона раптом втратила свідомість і заспокійливу під водою. Її 10-річний син швидко відкрив свою маму не океї, витягнувши її голову з води її волоссям і назвав його бабуся, який працює медсестра на кордонах Генеральної лікарні. На щастя, бабуся швидко оцінив ситуацію і назвав будинок швидкої допомоги. В результаті мама вдалося перекачувати, а через три дні в лікарні вона повернулася додому.

Айден Тернер, 10

В результаті важкого дощу, частина дороги змивається, поряд з яким сім'я дівчини Muddy McRae, мати і три дітей, переїхала в два автомобілі. Один з вагонів «привід» і впав на річку, ставши миючим. Дівчинка швидко виходила через розбиті вітрильні, ковтати до берега, сходження коренів на твердий грунт і стрибають над електронним парканом на територію найближчої ферми. Вона називається 911 і називається рятувальники. Ті, хто прибув, за допомогою мотузок, швидко витягували автомобілі з водопровідності і рятувальні всі люди в них.

Мудді Макрай, 11

Зареєструватися

Джерело: