Мурдери на дорогах. Ще один.

На кінчику поважного Поляра в темі Ефект Шавенкова.

Звідси.

У мене є неприємний обов'язок. Я запровадив вас вбивців щодня. З тим, хто, вбиваючи чоловіка, намагаються втекти відповідальність.

Сьогодні я познайомлю вас з іншим персонажем, в результаті чого загинув два люди.

Єгоров Ігор Юрійович, народився в 1975 році, проживає в Лузі, Ленінградській області.

14 лютого Егоров Ігор Юрійович на його Mitsubishi Outlander jeep (номер C999su47), переміщення без фар на тільки з загальними світильниками, на дуже високій (більше сотні) швидкості, несподівано болтовий і пішов на вхід, обрамлення автомобіля, в якому було три люди. Загинув Євген Некрасов і його родич (і сестра fiancé) Наречена Євгена, Даша, отримала багато зрізів і синців, зламала руку і комірбон, але збереглася. Крім того, Даша вагітна (тривалість коротка), тому не можна робити всі необхідні операції і уявіть, як кісточки запобіжать зараз. Дитина не травмувалася. Даша це добре зараз, хоча це дуже важко для неї.

І це покійний Євген Некрасов.

Ось що його друзі написав про нього:
«Він завжди прийшов на зустрічі з його дуже тихою подругою, Даша, яка просто сіла поруч з ним. Вони були дуже спокійною і яскравою парою. На жаль, вони були
Він був похований в четвер, 18 лютого.
Два весілля заплановані на березень і ніхто не відбудеться.

Водій джипа не був поранений, вийшов з машини, званий телефон і поговорив весь час, поки не допомогла і прибув до ДАІ. Він не прийшов і допомогти Даша навіть вийти з автомобіля. Пізніше виявилося, що Ігор Юрійович є близьким родичем одного з високопосадовних посадових осіб адміністрації міста Луга (Лінградська область).

Справа і будь-яка інформація про ДТП до своєї сім'ї надають велику складність, склянку, яка вилетіла з вікон автомобілів Євгена, наступного дня передано в іншу сторону дороги, відпочинок доказів ретельно посипається снігом. Прибуваючи на сцені, люди попереджали, що справа буде опущена на гальмах, водій джипа негайно зняв. Обстеження алкогольної інтоксикації, очевидно, не проводилося (хоча за законом вона повинна бути обов'язковою). Уміння, які були на сцені нещасного випадку, слідчий не був викликаний (вони, поряд з адресами та телефонними номерами, які можна зв'язатися), він був викликаний тільки перпетатором аварії. Є можливість, що вся ситуація буде вичерпана і Євген буде називатися кульпритом.

Ми всі дійсно хочемо, щоб все було вирішене на підставі закону РФ, а викупець був покараний і не мав можливості приїхати до злочину. ?
Цей сюжет описаний тут.

Драйвер джипа Ігор Юрійович, швидко знайшов. Ось його сторінка на Classmates.

Він любить хороші автомобілі і швидко їздити. Як і захисні сили, очевидно. Перевірити його.

р.

Тепер я на зв'язку з жертвами і чекаю на них уточнення інформації про те, де відкривається випадок і під якою статтю, яка веде її, і яким роду родичів кришка Єгоров і т.д. Поки я маю всю інформацію від жертв. Але що вони вимагають просто: що слід проводити юридично.

Оголошено 11:23: Розмова від жертв. Інформація з них:
Дослідження проводиться в м. Гатчина в департаменті
На даний момент було розпочато тільки адміністративні справи (!?!)
Егоров підробки, приховавшись в стаціонарі, тільки адвокат йде до слідчого
Не тільки не допомогло потерпілим виїхати з автомобіля (і Женья була живою протягом години і навпіл!), але і не пропонувала будь-яку допомогу на похорон. Тепер Даша була лівою без будь-яких засобів субсидії, як продовжити життя не дуже чітким, оскільки Женя добре заслужила і підтримувала свою сім'ю.
як це.

Як допомогти Даша Єфімова

Тепер важливо.

За останні три дні ми спільно звернулися увагу до історії Іркутського та запобіжили беззаконність. Учора офіційний коментар Міністерства внутрішніх справ був викликаний нашою діяльністю і небажанням мовчати цей випадок. Юсти переважали через вас і мене.

Я шукаю тебе сьогодні. Мені потрібна допомога. Потрібні репости. Вам потрібна журналістська увага та запити до слідчих органів (У мене є працівники органу слідчого, письмового особи). Ми ще не знаємо, хто охоплює Єгоров, який перешкоджає своїй справі, або, можливо, є проста корупція і «поєднання з братами» в слідчих або правоохоронних органах. Немає матері від виборчої комісії, і не існує «Єдина Росія» (тобто). На жаль, є корупція, яка будь-яка з нас може впасти. І, якщо ви, Бог заборонений, потрапивши на машинку, то ви можете досягти нічого, якщо кульприт буде “з'єднання” у верхній частині. Тому ми повинні припинити цю практику. Потрібно переконатися, що злочинці бояться публічності. У будь-якому випадку обов'язково потрібно шукати. Все разом.
Ми допоможемо вам знову.
Ми будемо намагатися мати зброю, що, захищаючи інших, ми можемо захистити себе.

Джерело: