Зовні діти в Кореї - які вони варять?

Стигма неодружених матерів у Південній Кореї привів багато жінок, щоб покласти своїх дітей у притулках.

9 фото + листи через Bigpicture

1,1 км 29-річна жінка, дев'ять місяців вагітна, стоїть на Дур'ятому домі, центр працює Сонячна армія в Сеулі. Багато незаміжні жінки в Південній Кореї воліють мати аборти. Ті, хто вже має занадто довгий термін (найбільш дві третини загальної кількості вагітних) вирішили покласти своїх дітей до прийняття. (Jean Chung / Міжнародний вісник Tribune)

2. Чу Нам-сук (праворуч) – директор Duri Home в Сеулі – піклується про тримісячну дитину, яка народилася до одної матері. (Jean Chung / Міжнародний вісник Tribune)

3. У Традиційний дитячий одяг в центрі «Дурі дім» (Jean Chung / Міжнародний вісник Tribune)

4. У Парк Джи-гоо і матір його, які просили не бути названими, повернути будинок після перебування з іншою одною матір'ю в Сеулі. Одні мами починають підтримувати один одного, невеликі, але сміливі кроки для корейського суспільства. (Jean Chung / Міжнародний вісник Tribune)

5. Умань Лі Мі-хан і дочка Парк Є-рін грають в домашніх умовах в Сеулі. Стигма одної мами запобігає Лі з пошуку роботи. "Я був відхилений восьмий раз", - сказала вона. Я не був одружений, вони звинуватили мене з обману. (Jean Chung/The New York Times)

6. Жнівень Лі Мі-канг стикається з дочкою, сім-річному парку E-rin, переглядаючи альбом фотографій з першого дня народження E-rin в Сеул. (Jean Chung/The New York Times)

7. Про нас Мок Кіен-ва з сином в Сеул. Вона сказала, що вона зламала свого хлопця, коли вона була вагітна і відмовилась, коли він запропонував її аборт. (Jean Chung / Міжнародний вісник Tribune)

8. У Mok Kieng-wa грає з сином в парку в Сеул. (Jean Chung / Міжнародний вісник Tribune)

3610Р. 4200Р.

9. Навігація Choi Hyeng-suk грає з сином, чотирирічної Choi Jun-seo, власному салоні краси Cinderella в Сеул. Кожного року соціальне тиск змушує однодумців обирати між абортом або перевернути дітей. У той же час, аборт є незаконним в Кореї, хоча вони часто роблять, і мати, які дали дітям притулку, засуджуються суспільством. Кілька, хто вибирає, щоб жити з дітьми, засуджених до бідності та судових поглядів. Сім'я Choi Hyeng-suk відмовилася говорити її до квітня минулого року. (Jean Chung/The New York Times)

р.

Джерело: