Проживання

У прекрасний сонячний день ви йдете на прогулянку, щоб насолодитися свіжим повітрям. Ви знаєте про місце, приховане від цікавих очей. Ви прогуляєте світло, і ви не збираєтеся залишатися довго. Пара пляшок води, сендвічів, телефону та MP3-плеєра все необхідне для відпочинку. Час неочищається, і тепер він майже темний. Ви вирішуєте повернутися назад, а на шляху додому ви потрапляєте в глибину до 20 метрів. Ви не можете переміщатися. Телефон не працює, працює вода, практично не виходить, і це не дивно, що ви збираєтеся довго. Що робити в такій ситуації? Як сильне бажання вижити?

Йосі Гінберг
Найдовша частина була коли я зрозуміла, що я був окремо.

Р

Йоссі, в компанії трьох товариств, пішли на Amazon джунглі в пошуках невідомого племени індіанців. Прогулянка не була легкою і ситуацією. Група згорла. Гінсберг залишився з Кевіном, а другий, Маркус і Карл, утворився різну групу. Під час спуску річка на рафті Гінсберг і Кевін втратив контроль і впаде в водоспад. Кевін зумів негайно скупчитися на березі моря, а Гінсберг довгий час кинувся до волі струму, рясно уникаючи смерті в водоспаді. Наступні 19 днів для Ginsberg були повні виклики. Одну ніч Гінсберг атакував ягуар, але вдалося відлякати його завдяки інсекційним спреєм, який використовувався як полум'я. Терміни загинув його і йому довелося використовувати сечу, щоб відлякати їх. Їжа плодів і яєць диких курчат. Він пережили паводку і майже загинув в тамбурі. Він в кінцевому підсумку був знайдений місцевою пошуковою стороною, яку Кевін поставив. На жаль, Маркус і Карл ніколи не знайшли.

Стівен Калаган
«У морі я завжди пам'ятаю, що людина і всі людство незначущі в порівнянні з природою. Це таке чудове почуття, щоб бути слухняним.

Стівен Калахан залишив Канарські острови на невеликому човні він побудований. Через нічну зустріч з чимось невідомим, і що Стівен думав можна з китлом. Стівен переїхав з човна на 2-метровий рафтинг.

Він провів 76 днів на морі, пережили зустрічі з акулами, численними сонячними опіками, рафтовими отворами та фізичними та психічними стражданнями. Він мисливець рибу з списком, спійманими птахами і оболонками. Він втратив третину своєї ваги. Він міг вижити на воді протягом 33 днів після його сплаву почав витікати і в кінцевому підсумку був порятунок.

Колбі Коомби.
Я просто не закривав очі і ігнорував біль.

р.

У червні 1992 року Colby Coombs і два друзі сходження на 5304-метрову закваска гори Аляска. Гора аваланче зловила їх несподіванкою, і вони були розбиті в снігу пастку. На гору занурилися боби і його друзі. Пережили тільки Colby. На наступний 6 днів, Colby переїжджає до табору. З консистенцією, переломом щиколотки, двома розбитими хребтами шиї і лопаткою, він проходив 5 миль через льодовик і зробив його на табір. Він продовжує підніматися на цей день.

Ерік Ле Марк
Я пам'ятаю в снігу, дивлячись на ноги і думаю, що я втратив їх.

р.

Ерік Ле Марк, учасник команди французького олімпійського хокею, який втратив свій шлях у горах Сьєрра Невада. 7 днів в горах. Авід сноубордера, він половив у снігососі, як він спускався з схилу гори Мамонт в Каліфорнії, Шторм збив його з правого напрямку. До того, як він міг знайти свій шлях до темряві, він пішов більш глибоким і більш глибоким до лісу, кожен день надії знайти свій шлях.

Все, що він був MP3-плеєром, сноубордом і його одягом. Він даємо соснові горіхи і кору. Він розтоплений снігом і відвертою водою. За допомогою сноубордингу він викопав невеликий укриття снігу, щоб провести ніч. Він почав переохолодження і його морозильні ніжки перетворилися чорно-фіолетові. Він впав на річку і майже потрапив в водоспад. У кінці Ле Марк вдалося знайти радіосигнал за допомогою MP3-плеєра, який він використовував як компас. На жаль, лікарі ампутують ноги над колінами.

Tami Oldham Ашкрафт
Коли сильний вітер піднімається в море, він піднімає дрібні бризки з поверхні хвиль і є так багато з них, які вона виглядає як розмиття, і ви можете ледь побачити що-небудь.

У 1983 році Tami Oldham Ashcraft та її дружбу, Річард Sharp, відімкнено на 15-метровому вітрильнику від Tahiti до San Diego. Під час подорожі вони потрапили в категорію 4 hurricane, що супроводжуються 17-метровими хвилями і сильною обдувкою на швидкості 100 км / год. Пішохідний катер і Tami під палубою. Коли вона відновила 27 годин пізніше, вона виявила Річарда відсутні.

Він подумав, що надія залишила її. Однак вона вирішила не відмовитися. Дівчина зробила свій шлях через зірки. Гаваї на відстані 800 км. Вона змогла виправити передачу і встановити вітрила. Вона мала витрачати її на харчування. Вона воювала на 41 день, поки вона досягла Гаваї.

Ricky Миг
«Якщо ви коли-небудь повинні пити власну сечу, остудіть її першим. Дуже погано смакує.

Один день, Рейкі припинили, щоб допомогти пара, чия машина зламала. Наступне, що він запам'ятався був прокинувся в отворі, наповненому скелями і брудом. Він повинен бути могилою. Після того, як він сказав, що він був лікарським і роббедом. На наступні 2 місяці він постраждав наслідками отруєння медикаментами і зволоженням. Зміїться тільки п'явки, хрящі, комахи і змії. Він був змушений пити сечі, тому що всі пудри були сухими. До інциденту зважився 80 кг, через два місяці блукання він втратив 40 кг. Чоловік, який знайшов його, зауважив, що Ракі виглядав як ходовий скелет.

Арон Ралстон
Судячи за погіршенням ситуації за минулий день, я буду дуже здивувати, якщо жити до вівторок.

Чи можливо ви ампутувати руку з ножем, щоб вижити? Аарон зробив. 1 травня 2003 р. подрібнила руку 200-пундука і майже траурила його в каньйон в Ута. За 5 днів Арон сподівався на сальвації, але після того, як їжа і вода вибігла, він вирішив прийняти відчайдушні заходи. Він використовував болгар, щоб розбити кістки, а потім він використовував його 10-сантиметровий розтушний ніж, щоб зрізати м'язи і сухожилля. Сам процес взяв близько години. Потім, під час скрабних променів денного сонця, він побив на свій автомобіль. На шляху його сім'ї зустрілися з ним і дала йому воду, а рятувальники досягали його.
На цих драматичних заходах знято фільм «127 годин».

Bethany Гамільтон
«Кураж, самосакрифікація, визначення, твердість, серце. Це те, що ця маленька девіл виконана з.

З ранку по листопаду в 2003 році Бетані Гамільтон відправився в Пляж Макао, Гаваї на серфінг. Вона була лише 13 років. Вона була плаваючою на дошці, проходячи руки в воді. Поки, 15-метровий тигровий акум атакував її і відкусив її ліву руку на плечі. А замість засмаги і висихання, дівчина заковтнула до своїх друзів, вирівнюючи здоровою рукою і зуміла попередити всіх в воді про небезпеку. Після того, як вона була допомогла отримати в стаціонар, дівчина була відразу ж прийнята до лікарні. Незважаючи на те, що інцидент продовжував серфування наступного місяця.

Джеймс Морроу
Я думаю, що мій голова був настільки глибоко в роті, що він майже потрапив в горло.

45 років Джеймс Морроу вдалося піти де кілька людей хочуть бути – в роті крокодила. Морроу був дайвінг на узбережжі Флориди. Він скоригував його передачу, коли алегатор захопив його горло і погладив його жорстоко протягом 15-20 секунд, перш ніж залишити його самостійно. На щастя, Джеймс був порятунок своїх друзів, які пливли на човні. Алегатор зумів прокусити через одну з легенів, і сліди від вболівальників залишалися на всій голові, грудях і горлі. Під час атаки він зміг забити горло алегатора. На щастя, підводна маска врятувала його від більш серйозних травм обличчя.

Куту Шав
Я думав, що я думав, що я помирала.

Куту Шав допоміг групі мисливців Wisconsin. Вони були мисливськими протягом трьох днів. У той час як Шах був сплячий в наметі, полярний ведмед атакував його на чотири ранку.
«Я побачила, що він потрапив мені не менше чотирьох разів», – згадує Куту.
На щастя для нього ще один мисливець зумів вбити звір. Відтінки зазнали багаторазових травм. Постраждав від численних ларсацій і укусів. Після того, як на голові Шова нанесені понад 300 стібків.

Джерело: ibigdan.com