420
Питання колективних дарів 8 березня
Це жіноча вечірка! І кожен рік ми думаємо про те, що подарувати нам - дівчатам з колективу. Ми всі так різні, різного віку, інтересів, соціального статусу і дуже різних розмірів і форм! І подарунок повинен бути універсальним. Це те, що буде корисний всім і не завадить нікому. Ускладнюючи процес, як правило, невеликий бюджет. Я не знаю про офіси, але ми не надаємо діамантам.
Я пропоную обмін досвідом! Хто це свято і як це було щасливим. Я запитаю дівчат і хлопчиків взяти участь! Тому що це хлопчики, які так приємно здивовані!
На мою думку, я подарую трохи три приємні подарунки, які відбувалися в нашій команді і радували майже всіх.
Так третє місце є металевою коробкою дуже смачних цукерок Raffaello.
У другому місці красиві ароматичні свічки.
І перше місце було найкращим подарунком, який був на 2-му диску. Я все ж користуюсь!
р.
Джерело:
Я пропоную обмін досвідом! Хто це свято і як це було щасливим. Я запитаю дівчат і хлопчиків взяти участь! Тому що це хлопчики, які так приємно здивовані!
На мою думку, я подарую трохи три приємні подарунки, які відбувалися в нашій команді і радували майже всіх.
Так третє місце є металевою коробкою дуже смачних цукерок Raffaello.
У другому місці красиві ароматичні свічки.
І перше місце було найкращим подарунком, який був на 2-му диску. Я все ж користуюсь!
р.
Джерело: