Кинотеатр.

Отже, я презентую вам огляд кінотеатру з обладнанням "Вікторія 5" (фільм) та "Барко dp 2000" (цифровий).

19 зображень.

через habrahabr.ru

Є багато красивих картинок і лавок.

Плівка.

Проксимус Де все починається?
По-перше, необхідно отримати фільм від кінокомпанії. Так само, як правило, є автобусом або транспортними компаніями.
Ми отримуємо коробку, як правило, коробку.

1,1 км

Це може бути кінець історії, але! Плівка виходить в кілька частин, штук 4-5. Великий кіно досягає 8 і.

2,2 км

Що означає? Це означає, що фільм потрібно редагувати. І додати деякі відео до фільму.

Ось ми йдемо.

Ми покладаємо наш фільм на робочому столі a la Adobe Premier v0.1.

3. У

р.

А в прямому сенсі слова приклеюємо плівку разом.

4. У

З плівки ми отримуємо великий і на цьому столі, звичайно, не підходить, він відразу ж лежить на плащі і намотується туди.

5. Умань

Все шпинделя, шпинделя, нечітки і в кінці, ми отримуємо фільм.

6. Жнівень

В принципі фільм готовий, завантажуйте його в пристрій і дайте його.

7. Про нас

...

8. У

Пристрій прогрівається, тому, що ви можете бачити, приніс до неї невеликий «холодний» пристрій.

Я думаю, що він сказав все про фільм. Про те, як падає балка на плівці і зображення відображається на полотні – я не буду, це зовсім інша розмова.

9. Навігація

р.

Кількість.

Нещодавно ми придбали цифрове обладнання: Barco dp 2000.

10.

Сервер.

11.

Для того, щоб бути чесною, вона стала трохи ворожим, тому що у мене є серверний номер, наповнений ярусом, і тут для кінотеатру купили такий апетитний залізо.

Коротко, технологія проста.
Вони принесуть нам фільм у цих валізах. Фотосесія в стилі KGB агентів і коробок з «червоною»

12.

...

13.00 р.

Ось зовнішній гвинт. Смішні, хоча.

14.

Завантаження сервера.

15.00 р.

Підключення через USB (зазвичай) гвинт і копіювання приблизно 160-200 гігів на сервер. Так, середній фільм важить 160-200 г. Для відтворення плівки потрібно ключ, який направляється поштою, зазвичай 2-3 дні до початку фільму. Дата активації ключа, звичайно, тільки в день прем'єри.

16.00 р.

Всі Потім редаговано фільм. Створює список речей для втрати. У списку відтворення необхідно додати невеликі теги-команди, які сервер буде виконуватися.

* "Рунь лампи"
* "Старий формат зображення"
* Зачекайте 15 секунд.
* "Виберіть формат звуку"
* "Відкрити папку."
"Зробіть фільм, щоб почати грати."

17.00 р.

Все дуже просто і водночас цікаво і класно

Тут прибули свіжа Аліса 3D. монтується.

18 років

р.

Потім натиснути трикутника і це, фільм йде.

п

Наступна стаття Як грати в таку машину в Halo3 або StarCraft2

浜у 涓 蹇

19.00 р.

Джерело: