Світова війна III. .

Клацніть замкнені двері за спиною, озвучивши гостро. Як постріл. У храмі.

Міністр оборони відверто відвертував.

Приїжджаємо, Дік, зупинка висить двері, - президент на столі хвилястий, "Ком тут, бутони.
Секретар оборони прийшов і взяв крок вперед.
Президент складав руки і подивився на гість над отриманою структурою:
Тепер ми з Преса, Дік, час для вашого боса, щоб дізнатися. Я хочу почути, що це було схоже... насправді.

Секретар оборони ретельно сати в кріслі навпроти Президента. На полірованій поверхні столу кладуть його бувар. Я забрав важке дихання. І тоді я почав говорити,
- Сірий, все вийшло за планом спочатку. У 2 м. ми видалимо червоне сповіщення і через десять хвилин після пожежі наші перші ICBM на противнику. За останні 10 хвилин після того, як NORAD попереджав про зміну. Незважаючи на те, що слово «схід» навряд чи доречно тут. З огляду на кількість та якість сміття, що знаходиться в обслуговуванні з російськими стратегічними ракетними військами... Я продовжую, хоча, сер. Здійснили перехоплення і знищити кожну єдину російську борону.
Не про що я знаю без тебе. Що відбулося далі?
- Тоді? - Міністр оборони автоматично попросив, відчуваючи сильного бажання бути в будь-якому місці, але де він був зараз.
- Так, поганий, потім.
Друга світова війна Онлайн сервер пішов.
- Що? - Президент очищав.
А точніше, мова дала міністру з великою складністю, а точніше, він кинув.

Народно обраного президента США стискали і кинули мармуровий преспапір на двері. Через неї з'явився боєць, що захотіла особа:
- Так, сіра?
Звідти тут, притулок! Його відповідь.
до Так, sir! - Безпека латунь здавала свої підбори і заспокійлив двері.

Десь заспокійливого президента, заспокійливого на стільці і зносно закрити очі. Захищаючи жорсткий:
сотні тисяч годин роботи на мільйонах населення, мільярди платників податків. І це не рахувати мій нерв... Все йде в трубу, тому що хтось кинув сервер. Хто?
Одне з російських хакерів, я думаю, подрібнила міністр. Повинен бути одним з тих, хто не несе відповідальності.
Який? - Президент відкрив одне око.
до Один з тих, хто завжди заповнює ваш блог з коментарями "Фпезді Піндостан".
Президент відкрив другий око.
Не вдалося здійснити планову і вже оплачену дію колективного зради через форсунок сили.
У каміні з'явився президент. Я кинув губи.
Чи можна задати гроші?
- Я б сказав - не бажано, - сказав Міністр оборони, - Бог заборонений, пробудить в них патріотичні почуття ...
Чому пекло підписало, що конвенції замінювати реальні війни з віртуальними? Я пам'ятаю, що криза виступу 2010-х та Обама в ООН про божевільні економічні перспективи у зв'язку з можливістю глобального розбиття збройних сил. Я пам'ятаю все, що, Дік. Я розумію. Що я не розумію, чому ми погодилися підтримувати ядерний детерент.
«Так само, як і здавалося, надзвичайно вигідно», - заявив міністр з худим обличчям, «взяти і позбутися від зброї масового знищення, крім двох атомних бомб, підключених до системи дистанційного знезараження. й
Ну, президент переривав, два. Одна з нас і одна російська. І, розуміючи, що другий я бачу кожен день, президент вказував його пальцем на те, що більшість відвідувачів Овальського офісу думав був іржастий бочка бензину. - Ось перший. Дік, відповідь мені просте питання. Де ебать наша бомба? Де був відсутній на вісім років поспіль? Чому ще не в Кремлі?
Я запитав росіяни про це щодня.
до Що говорять?
«Чи не хвилина, сіра,» Секретар Оборони кладуть на своїх келихах і вирубали його папери в буварті. Знайди його. Проведення дипломатичних ліктів, я процитую основну річ: «Она засума на расстаможке ... й

й

Джерело: