(UA) 2013-2014 _ Всі права захищено

Галерея Proud Camden в Лондоні представляє виставку, фотопортрет європейських ретро-автомобільів фотографа Давида Беана. Виставка відбудеться з 25 лютого по 11 квітня. Виставка презентує Kustom Kulture рух зсередини, надаючи невідомий вигляд своїх учасників, автомобілів і способу життя. На виставці Hopped Up можна побачити автомобілі в гаражі, на трасах, на дорогах і в іншому місці. Тут ви можете побачити світ цієї пустоти, яка загубила Європу.

13 фото через автокарту

1,1 км Згорнути Фоторепортаж єврорепортажів від фотографа Давида Беана. (David Biene, збитий вгору)

(UA) 2013-2014 _ Всі права захищено , Україна

2. «Для ретро-автомобілів» більш ніж просто поліпшує автомобілі, для любителів це спосіб життя, культура, ембраційне зачіска і одяг, музика і інтереси – це явище стало відомо як Кустотом Культури. (David Biene, збитий вгору)

3. У Девід Беан живе і працює як фріланс фотограф в Берліні. У газетах та журналах по всьому світу публікуються портрети міжнародних митців, музикантів та акторів Bean. Його Збочений Серія Up - це результат п'яти років роботи з світом ретро-автомобілів, які кульмінують у своїй першій книзі і майбутній виставці. На даний момент, на його наступну серію фотографій, фотографії, які будуть завершені в 2010 році. (David Biene, збитий вгору)

4. У Культура ретро-автомобілів – молодіжна культура 40-х років. Це культура, яку можна торкнутися і відчути. Ви можете почути шум двигуна, відчути тремтіння землі, коли стартує ретро-автомобіль на 1/8 миль. Ви запах бензину, масла і гуми. І все це створюється руками однієї людини – тим, хто приводить на це шосе. Це натяг, який чудово виглядає з класичними формами і стилем. І музика! Він грубий і простий, але одночасно потужний і ритмічний. Головна І ретро автомобілі є частиною цієї культури. Для мене це частина, а точніше навпаки, комп'ютерного віку ми живемо, говорить Девід Беан. Фотозвіт: Мічі в Нортоні в Німеччині в 2008 році. (David Biene, збитий вгору)

5. Умань Я в основному працюю з портретами, індивідуальними або групою, і фото звітами. У будь-якому випадку фотографія повинна бути актуальною для людей. Я був вражений від першої хвилини, як тільки я поставив стопу на гоночному шляху. Я мав захопити цей момент. Немає фотографії в книзі або виставці. Я більше мисливця. Я бігу всюди, намагаючись знайти ідеальний постріл. Я завжди носила фотокамеру. На забігах, в дощі, на концерті, в якомусь будинку. Holly є членом забігу флагманського клубу. Фото в Німеччині в 2007 році. (David Biene, збитий вгору)

6. Жнівень Першою ілюстраційною книгою Девіда Бяна була номінована у номінації «Вибрані журналісти». Що мені подобається найбільше позитивного відгуку від людей, які люблять мій проект. Перша книга продається всього за 4 місяці, і я пишаю його. (David Biene, збитий вгору)

7. Про нас Засновник першого німецького клубу «Hot Heads East» Ріко в його майстерні. Ріко також прагнув організувати перший гонщик Hot Rod в Німеччині, який в кінцевому підсумку відбувся на колишньому російському аеродромі на сході Німеччини. (David Biene, збитий вгору)

8. У Він входить до складу шведського клубу Hot Rod Club A Bombers в магазині Speed, власної станції метро на півдні Німеччини. (David Biene, збитий вгору)

9. Навігація Іспанський рокабільй в парковці на фестивалі Screaming Rockabilly від моря, Іспанія, 2008. (David Biene, збитий вгору)

10. Годі - батько, сімейний чоловік і творець ретро-автомобілів, гонщик і засновник клубу «СУЕДСТАХЛ» в одній особі. На цій картині він сидить перед його основною машиною одночасно. Він поїхав до дитячого садка, змінив глушники, шини і пішли на гонку. (David Biene, збитий вгору)

11. Анна і Террі є засновниками The Hot Rod Club виконавців і промоторів гонки Hot Rod Hayride у Великобританії. (David Biene, збитий вгору)

12. У інтерв'ю в Hopped Up Ніколас каже, що він любить відчувати себе страшним. Ну і, як це не важко. Ніколас також любить пити з друзями і весело. Що ми робимо кожного разу, коли я відвідую його в Швеції, говорить Девід Беан. (David Biene, збитий вгору)

13. Портрет Давида Беана. «Мій батько завжди фотографував у вихідні та святкові дні. Я отримав свою першу камеру, коли я був 14. У певній точці я зіткнувся з питанням, де почати: з фото або зйомки. Я вибрав фотографію і працював над ним. (David Biene, збитий вгору)

Джерело: