(UA) 2013-2014 _ Всі права захищено

Галерея Proud Camden в Лондоні представляє виставку, фотопортрет європейських ретро-автомобільів фотографа Давида Беана. Виставка відбудеться з 25 лютого по 11 квітня. Виставка презентує Kustom Kulture рух зсередини, надаючи невідомий вигляд своїх учасників, автомобілів і способу життя. На виставці Hopped Up можна побачити автомобілі в гаражі, на трасах, на дорогах і в іншому місці. Тут ви можете побачити світ цієї пустоти, яка загубила Європу.

13 фото через автокарту

1,1 км Згорнути Фоторепортаж єврорепортажів від фотографа Давида Беана. (David Biene, збитий вгору)

, Україна

2. «Для ретро-автомобілів» більш ніж просто поліпшує автомобілі, для любителів це спосіб життя, культура, ембраційне зачіска і одяг, музика і інтереси – це явище стало відомо як Кустотом Культури. (David Biene, збитий вгору)

3. У Девід Беан живе і працює як фріланс фотограф в Берліні. У газетах та журналах по всьому світу публікуються портрети міжнародних митців, музикантів та акторів Bean. Його Збочений Серія Up - це результат п'яти років роботи з світом ретро-автомобілів, які кульмінують у своїй першій книзі і майбутній виставці. На даний момент, на його наступну серію фотографій, фотографії, які будуть завершені в 2010 році. (David Biene, збитий вгору)

4. У Культура ретро-автомобілів – молодіжна культура 40-х років. Це культура, яку можна торкнутися і відчути. Ви можете почути шум двигуна, відчути тремтіння землі, коли стартує ретро-автомобіль на 1/8 миль. Ви запах бензину, масла і гуми. І все це створюється руками однієї людини – тим, хто приводить на це шосе. Це натяг, який чудово виглядає з класичними формами і стилем. І музика! Він грубий і простий, але одночасно потужний і ритмічний. Головна І ретро автомобілі є частиною цієї культури. Для мене це частина, а точніше навпаки, комп'ютерного віку ми живемо, говорить Девід Беан. Фотозвіт: Мічі в Нортоні в Німеччині в 2008 році. (David Biene, збитий вгору)

5. Умань Я в основному працюю з портретами, індивідуальними або групою, і фото звітами. У будь-якому випадку фотографія повинна бути актуальною для людей. Я був вражений від першої хвилини, як тільки я поставив стопу на гоночному шляху. Я мав захопити цей момент. Немає фотографії в книзі або виставці. Я більше мисливця. Я бігу всюди, намагаючись знайти ідеальний постріл. Я завжди носила фотокамеру. На забігах, в дощі, на концерті, в якомусь будинку. Holly є членом забігу флагманського клубу. Фото в Німеччині в 2007 році. (David Biene, збитий вгору)

6. Жнівень Першою ілюстраційною книгою Девіда Бяна була номінована у номінації «Вибрані журналісти». Що мені подобається найбільше позитивного відгуку від людей, які люблять мій проект. Перша книга продається всього за 4 місяці, і я пишаю його. (David Biene, збитий вгору)

7. Про нас Засновник першого німецького клубу «Hot Heads East» Ріко в його майстерні. Ріко також прагнув організувати перший гонщик Hot Rod в Німеччині, який в кінцевому підсумку відбувся на колишньому російському аеродромі на сході Німеччини. (David Biene, збитий вгору)

8. У Він входить до складу шведського клубу Hot Rod Club A Bombers в магазині Speed, власної станції метро на півдні Німеччини. (David Biene, збитий вгору)

9. Навігація Іспанський рокабільй в парковці на фестивалі Screaming Rockabilly від моря, Іспанія, 2008. (David Biene, збитий вгору)

10. Годі - батько, сімейний чоловік і творець ретро-автомобілів, гонщик і засновник клубу «СУЕДСТАХЛ» в одній особі. На цій картині він сидить перед його основною машиною одночасно. Він поїхав до дитячого садка, змінив глушники, шини і пішли на гонку. (David Biene, збитий вгору)

11. Анна і Террі є засновниками The Hot Rod Club виконавців і промоторів гонки Hot Rod Hayride у Великобританії. (David Biene, збитий вгору)

12. У інтерв'ю в Hopped Up Ніколас каже, що він любить відчувати себе страшним. Ну і, як це не важко. Ніколас також любить пити з друзями і весело. Що ми робимо кожного разу, коли я відвідую його в Швеції, говорить Девід Беан. (David Biene, збитий вгору)

13. Портрет Давида Беана. «Мій батько завжди фотографував у вихідні та святкові дні. Я отримав свою першу камеру, коли я був 14. У певній точці я зіткнувся з питанням, де почати: з фото або зйомки. Я вибрав фотографію і працював над ним. (David Biene, збитий вгору)

Джерело: