Фахівець по-марокана

Після поїздки в Марокко блогер Ілля Варламов розповідає про те, як і що їсти в цій гарячій країні

В цілому, Moroccan кухня дуже смачна і різноманітна, якщо ви щасливі. А якщо ви не пощастили, то абсолютно завжди є тільки Таїн ( аналог нашого обсмаження) і хліба, якщо подорож затриманий, і немає часу вибрати ресторани, після чого в кінці Таджина ви потінете.

33 зображень

Основним інструментом марокканської кухні є Таджикистан - спеціальна глиняна ємність з кришкою. Їжа, приготована в мішковині, має неповторний смак. Тому страви часто називають назвою цього горщика, наприклад, тажин з рибою або тажиною з баранами. Хоча це не досить швидко, але мітки практично завжди готові в кафе, і ви можете швидко з'їсти їх.

Традиційно Тажін вариться на вугіллі, але в домашніх умовах можна зробити з газовою плитою. Необхідно готувати довгий час, на невеликому вогні, надягаючи дифузор під гілочку - металева пластина з отворами, щоб їжа не спала.

Картопля і картопля. В залежності від місця розташування цінові діапазони від $3 в дорожній динері до $20 в хорошому ресторані.

47250Р. 3700Р.

04 мар

У Марракеші відкрився великий кулінарний ринок. Тут можна їсти дорогі і не дуже смачні. Правильний вибір допоможе зробити найпривабливіші в Марокко баркери, вони захоплять руки і перетягніть їх на брудні динери.

Всі страви стандартні для Марокко: шашлики, тажіни, морепродукти, коруші та ін.

07 мар

08 мар

А це маленька кав’ярня для місцевих мешканців.

Продаємо смачні речі на вулиці.

Я не знаю, що ім'я цієї страви, але це виглядає смачно.

Ви можете відразу побачити, що це зроблено з.

На ринку є багато трійників, це не завжди чистий, але недорого!

Агадір має безліч рибних ресторанів біля порту. Ребус каже нам, що рибний мішок коштує $12. Ви можете приготувати рибу протягом декількох хвилин і взяти їх з собою. Я думаю, що місцеві ціни дещо нижче.

Ви можете заощадити гроші і харчуватися в порту. Тут рибалки смажені свіжі риби в глибокій воді. Ціни виявляються значно дешевшими, ніж в їдальнях кілька разів.

480182.

В цілому, морепродукти і глибокі смажені риби є найпопулярнішою дешевою стравою на узбережжі. У Касаблаці перцю додають вершкове масло.

І це Агадір знову, варити нас креветкою, рибою і кальмаром в старій олії.

Юм-юм! Стоппер!

Ось готова пластина. Вартість близько $ 15 за рахунок наявності лобстер, без нього така пластина обійдеться $ 8.

576377

Ще одна дуже популярна страва в Марокко варена равлика.

Продаються за чашками і з'їдають шпильками.

Хліб в Марокко смачний. Запечена на кожному куті.

Вартість одного торта 10 ст.

Не кручуйте занадто довго.

Я не знаю, що це називається, але це смачно. Листкове тісто обсмажують на вершковому маслі. Вартість 30 центів одного великого торта.

Місцеві жителі люблять її дуже багато. Готель знаходиться на території готелю.

Цукерки все те ж, нічого незвичайного не помітили. Бісквіти продаються на ринках чоловіків, і випікають переважно жінками – в домашніх умовах або в державних хлібах. У старі дні печиво були зроблені тільки на свята, на честь весілля або обрізання. Всі солодощі коштують те ж саме - $12 за кілограм.

Ви також можете купити файли cookie з рук, мобільних продавців, розташованих на ринку.

Горіхи.

І смачні солодкі мигдаль. Вони роблять це тут. Великий пакет коштує $5.

Мороккан зелений чай, приготований з свіжою м'ятою і великою кількістю цукру. Це чудовий спосіб поліпшити травлення після важкого їжі. Також є спеціальний мароккан – апельсиновий чай. Ми знаємо, що Марокко - країна апельсинів. Їх квіти виробляють незвичайно ароматну воду. Що кладуть в чай.

32.

Деякі міста мають McDonald's. З незвичайного можна відзначити MacArabia від барани

Джерело: