Фахівець по-марокана

Після поїздки в Марокко блогер Ілля Варламов розповідає про те, як і що їсти в цій гарячій країні

В цілому, Moroccan кухня дуже смачна і різноманітна, якщо ви щасливі. А якщо ви не пощастили, то абсолютно завжди є тільки Таїн ( аналог нашого обсмаження) і хліба, якщо подорож затриманий, і немає часу вибрати ресторани, після чого в кінці Таджина ви потінете.

33 зображень

Основним інструментом марокканської кухні є Таджикистан - спеціальна глиняна ємність з кришкою. Їжа, приготована в мішковині, має неповторний смак. Тому страви часто називають назвою цього горщика, наприклад, тажин з рибою або тажиною з баранами. Хоча це не досить швидко, але мітки практично завжди готові в кафе, і ви можете швидко з'їсти їх.

Фахівець по-марокана

Традиційно Тажін вариться на вугіллі, але в домашніх умовах можна зробити з газовою плитою. Необхідно готувати довгий час, на невеликому вогні, надягаючи дифузор під гілочку - металева пластина з отворами, щоб їжа не спала.

Фахівець по-марокана

Картопля і картопля. В залежності від місця розташування цінові діапазони від $3 в дорожній динері до $20 в хорошому ресторані.

47250Р. 3700Р.

04 мар

Фахівець по-марокана

У Марракеші відкрився великий кулінарний ринок. Тут можна їсти дорогі і не дуже смачні. Правильний вибір допоможе зробити найпривабливіші в Марокко баркери, вони захоплять руки і перетягніть їх на брудні динери.

Фахівець по-марокана

Всі страви стандартні для Марокко: шашлики, тажіни, морепродукти, коруші та ін.

Фахівець по-марокана

07 мар

Фахівець по-марокана

08 мар

Фахівець по-марокана

А це маленька кав’ярня для місцевих мешканців.

Фахівець по-марокана

Продаємо смачні речі на вулиці.

Фахівець по-марокана

Я не знаю, що ім'я цієї страви, але це виглядає смачно.

Фахівець по-марокана

Ви можете відразу побачити, що це зроблено з.

Фахівець по-марокана

На ринку є багато трійників, це не завжди чистий, але недорого!

Фахівець по-марокана

Агадір має безліч рибних ресторанів біля порту. Ребус каже нам, що рибний мішок коштує $12. Ви можете приготувати рибу протягом декількох хвилин і взяти їх з собою. Я думаю, що місцеві ціни дещо нижче.

Фахівець по-марокана

Ви можете заощадити гроші і харчуватися в порту. Тут рибалки смажені свіжі риби в глибокій воді. Ціни виявляються значно дешевшими, ніж в їдальнях кілька разів.

480182.

В цілому, морепродукти і глибокі смажені риби є найпопулярнішою дешевою стравою на узбережжі. У Касаблаці перцю додають вершкове масло.

Фахівець по-марокана

І це Агадір знову, варити нас креветкою, рибою і кальмаром в старій олії.

Фахівець по-марокана

Юм-юм! Стоппер!

Фахівець по-марокана

Ось готова пластина. Вартість близько $ 15 за рахунок наявності лобстер, без нього така пластина обійдеться $ 8.

576377

Ще одна дуже популярна страва в Марокко варена равлика.

Фахівець по-марокана

Продаються за чашками і з'їдають шпильками.

Фахівець по-марокана

Хліб в Марокко смачний. Запечена на кожному куті.

Фахівець по-марокана

Вартість одного торта 10 ст.

Фахівець по-марокана

Не кручуйте занадто довго.

Фахівець по-марокана

Я не знаю, що це називається, але це смачно. Листкове тісто обсмажують на вершковому маслі. Вартість 30 центів одного великого торта.

Фахівець по-марокана

Місцеві жителі люблять її дуже багато. Готель знаходиться на території готелю.

Фахівець по-марокана

Цукерки все те ж, нічого незвичайного не помітили. Бісквіти продаються на ринках чоловіків, і випікають переважно жінками – в домашніх умовах або в державних хлібах. У старі дні печиво були зроблені тільки на свята, на честь весілля або обрізання. Всі солодощі коштують те ж саме - $12 за кілограм.

Фахівець по-марокана

Ви також можете купити файли cookie з рук, мобільних продавців, розташованих на ринку.

Фахівець по-марокана

Горіхи.

Фахівець по-марокана

І смачні солодкі мигдаль. Вони роблять це тут. Великий пакет коштує $5.

Фахівець по-марокана

Мороккан зелений чай, приготований з свіжою м'ятою і великою кількістю цукру. Це чудовий спосіб поліпшити травлення після важкого їжі. Також є спеціальний мароккан – апельсиновий чай. Ми знаємо, що Марокко - країна апельсинів. Їх квіти виробляють незвичайно ароматну воду. Що кладуть в чай.

Фахівець по-марокана

32.

Фахівець по-марокана

Деякі міста мають McDonald's. З незвичайного можна відзначити MacArabia від барани

Фахівець по-марокана

Джерело: