Новий король маленького сільського міста називається Ктуам.

Вона 55, громадянин США і працювала 30 років в Гананському посольстві у Вашингтоні. А тепер новий король маленького сільського міста називається Ктуам. Не королева, точно, цар. Песелен Бартелс розповідає про своїх людей, корупцію літніх людей та її нову «чоловічу» роботу.

22 фотографії через Bigpicture

2,2 км Король По-собачому дивиться на свою нерухомість з балкона свого палацу. село до 7,000 осіб, але поширена корупція серед членів ради старших.

3. У Король святкує відкриття першого банку в с. На її лівому – головний священик Квінсі Аміса.

4. У Bartels відкрив свій перший обліковий запис в Ecumfiman Bank в Ktuam. Бартели дізналися, що деякі з ліктів збирали гроші з села, тому вирішили, що міський бюджет тепер буде збережений в банку.

5. Умань Бартели сидять на голові столу на своєму будинку в Ктуамі. Вона буде жити в її квартирі в Silver Spring, але буде відвідати її село де вона є лінійкою.

Габаритний зображення

6. Жнівень Багато будинки в с. мають раковину, душ і туалет. Але близько 30 років тому вода висушена. Чи можна через порізані труби, або через проблеми з каналізацією – ніхто не знає. Як засушують крани, мешканці викопують кілька отворів безкоштовною, але брудною водою з бухти. Дітям з п'яти років прогулянку кілька кілометрів щодня з відро води на голову.

р.

7. Про нас Бартелі хочуть будувати більше свердловин навколо села, тому діти не повинні ходити далеко. Але це навіть не має бюджету декількох тисяч доларів.

8. У Бартелі зносу традиційних захисних символів в Ktuam. Як жінка в професії чоловіка непросто. На своїй першій зустрічі з Радою вона розповіла старшим: «Ви повинні зрозуміти, що я думаю, що я думав чоловіка». Я сильна як людина. Смарт як чоловіка. І я хочу поважати чоловіка. Якщо ви розумієте, що ми будемо разом.

9. Навігація Королівський Кастельне Грай Бентілдорнс Король Піга з традиційними прикрасами напередодні фестивалю збору врожаю.

10. Вінок розміщується на голові царя. Я думаю, що я хочу бути королем, бо я жінка. Тексти пісень, а це означає: Вони думаю, що я буде слабкий, і я живий далеко, що означає, що я не буду дивитися їх, вона говорить. Однак, Бартелс планує допомогти покращити життя своїх людей шляхом припинення корупції та використання його 30-річного досвіду в адміністрації, щоб краще організувати уряд.

11. Bartels (розмальовані носіння традиційного наряду для святкування Ctuam Harvest Festival) тепер потрібно носити тільки традиційні наряди, навіть якщо вона знаходиться на в'їзді до США замість темного брюка костюм вона використовується для носіння в офісі, вона тепер зношує традиційні сукні з довгими пухкими спідницями.

12. Бартелі і старші ходять через Ctuam під королівською парасолькою. Більшість літніх людей становить 70-80 років. Бартелі вирішили призначати молодшим чоловікам і жінкам в Раду.

13.00 р. Жінка здійснює роялське крісло на голові через вулиці Ктуама.

до

14. Роял "соул" 11-річний Фаустина Ніамки сидить перед царем, щоб захистити її від злих духів.

15.00 р. Жінки танці на вулиці Кутам. Бартелі стали справжнім джерелом натхнення для молодого покоління міста.

16.00 р. Танці проводять на пляжі на честь фестивалю збору врожаю. Як король Бартелс виступає такими подіями, осуджує спори та оплачує справи Ктуама.

17.00 р. Молоді люди демонструють сцена від Другої світової війни під час фестивалю Harvest.

18 років Молодий дівчина йде додому після отримання деяких води ввечері.

19.00 р. У Ktuam є лише одна асфальтована дорога. Багато живуть в хати по дорозі, біля магазинів, інших живуть біля пляжу, на невеликих фермерських господарствах, де вирощуються сосни і папай.

20. Жінка зв'язує руку дерми для продажу на боці дороги.

21. Під час церковного служіння люди міста привітають свого короля. Вона сподівається на повернення у вересні, щоб відкрити бібліотеку і принести в комп'ютери, щоб допомогти їй стати освіченими. Незважаючи на стійкість від ради старших старших, вона поставила її 52-річну корушину, Квей Ашемпун, відомий своєю честикою, на її місці під час її відсутності. Поки в США вона називає його щодня, щоб дати керівництво в її відсутності.

22. "Год дав мені дітям", - каже Бартелс. Тепер я маю 7,000 з них, і я повинен виростити їх як кращий я можу.

Джерело: