470
Ви хочете працювати в Google?
Google знову шукає людей.
Це чудова новина для тисячі менеджерів та розробників програмного забезпечення, які бажають знайти тиху марину в ці непрості дні.
Тепер погані новини:
РусскийУкраїнськаБеларускаяOʻzbek tiliEnglish
Ім'я * Зацікавлені у своїх класах, навіть якщо ви більше 30.
Ім'я * Вони шукають людей, які хочуть змінити світ.
Ось 15 (від 140!) Питання інтерв'ю Google, які ви відчуєте.
Відповіді будуть на самому кінці посилання.
Як багато гольфових куль підійдуть на шкільному автобусі?
Посада: Керівник проекту
Скільки грошей ви витрачаєте миття всіх вікон в Сіетлі?
У країні, де люди хочуть мати...
Кожна сім'я продовжує мати дітей до приїзду. Якщо у них є дівчина, у них є ще одна дитина. Якщо у них є хлопчик, вони зупиняються. Що таке співвідношення хлопчиків і дівчаток в цій країні?
Скільки фортепіанних тюнерів є у світі?
Чому кришка люка кругла?
Позиція: Розробник програмного забезпечення
Розробка евакуаційного плану з Сан-Франциско
Посада: Менеджер по продукту
Скільки разів на день робимо годинник хрестом?
Поясніть значення «десерського яловичини»
3346642
Чоловік поїхав в готель, але не вдалося. Чому?
Вам необхідно перевірити, чи правильно телефон Боба.
Але ви не можете попросити його безпосередньо. Ви повинні написати питання на аркуші паперу і дати його Єві, які візьмуть його до Боба і повернути відповідь від нього. Що потрібно писати на аркуші паперу, крім прямого питання, щоб Боб може зрозуміти повідомлення і Єва не може отримати номер телефону?
Ви є капітаном піратського корабля.
... і ваша команда збирається голосувати про те, як розділяти золото. Якщо менше половини піратів погоджуються з вами, ви загинете. Як ви розділяєте золото, щоб ви могли отримати хорошу частину золота, але все ж вижити?
Положення: Технічний менеджер
У вас є 8 кульок однакового розміру.
7 з них однакова вага, і одна вага трохи більше, ніж інші. знайти м'яч, який важче інших, використовуючи баланс і тільки два зважування?
У вас є 2 яйця ...
І ви маєте доступ до 100-поверхового будинку. Яйця можуть бути як дуже міцними, так і дуже крихкими, що означає, що вони можуть зламати, кинути з першого поверху, або не розбити навіть від 100 поверху. Обидва яйця ідентичні. Ви повинні з'ясувати найвищий поверх 100-поверхового будинку, з якого яйця можна кинути і не розбити. Питання, які ви повинні зробити. Ви можете розбити два яйця.
Визначте, що База даних знаходиться в трьох реченнях, як ваш 8-річний неприпустимо.
р.
Ви зменшено на розмір 5 цент монети.
... і ваша маса була пропорційно зменшена відповідно до вашої щільності. Тепер ви перекидаємо в порожній склянці блендера. Ножі стартують в 60 секунд. Що робити?
Р
Відповідає тим, хто не зробив:
У зв'язку з незручним читанням великого прихованого тексту я даю відповіді з екраном друку тут.
через habrahabr
Джерело:
Це чудова новина для тисячі менеджерів та розробників програмного забезпечення, які бажають знайти тиху марину в ці непрості дні.
Тепер погані новини:
РусскийУкраїнськаБеларускаяOʻzbek tiliEnglish
Ім'я * Зацікавлені у своїх класах, навіть якщо ви більше 30.
Ім'я * Вони шукають людей, які хочуть змінити світ.
Ось 15 (від 140!) Питання інтерв'ю Google, які ви відчуєте.
Відповіді будуть на самому кінці посилання.
Як багато гольфових куль підійдуть на шкільному автобусі?
Скільки грошей ви витрачаєте миття всіх вікон в Сіетлі?
У країні, де люди хочуть мати...
Кожна сім'я продовжує мати дітей до приїзду. Якщо у них є дівчина, у них є ще одна дитина. Якщо у них є хлопчик, вони зупиняються. Що таке співвідношення хлопчиків і дівчаток в цій країні?
Скільки фортепіанних тюнерів є у світі?
Чому кришка люка кругла?
Розробка евакуаційного плану з Сан-Франциско
Скільки разів на день робимо годинник хрестом?
Поясніть значення «десерського яловичини»
3346642
Чоловік поїхав в готель, але не вдалося. Чому?
Вам необхідно перевірити, чи правильно телефон Боба.
Але ви не можете попросити його безпосередньо. Ви повинні написати питання на аркуші паперу і дати його Єві, які візьмуть його до Боба і повернути відповідь від нього. Що потрібно писати на аркуші паперу, крім прямого питання, щоб Боб може зрозуміти повідомлення і Єва не може отримати номер телефону?
Ви є капітаном піратського корабля.
... і ваша команда збирається голосувати про те, як розділяти золото. Якщо менше половини піратів погоджуються з вами, ви загинете. Як ви розділяєте золото, щоб ви могли отримати хорошу частину золота, але все ж вижити?
Положення: Технічний менеджер
У вас є 8 кульок однакового розміру.
7 з них однакова вага, і одна вага трохи більше, ніж інші. знайти м'яч, який важче інших, використовуючи баланс і тільки два зважування?
У вас є 2 яйця ...
І ви маєте доступ до 100-поверхового будинку. Яйця можуть бути як дуже міцними, так і дуже крихкими, що означає, що вони можуть зламати, кинути з першого поверху, або не розбити навіть від 100 поверху. Обидва яйця ідентичні. Ви повинні з'ясувати найвищий поверх 100-поверхового будинку, з якого яйця можна кинути і не розбити. Питання, які ви повинні зробити. Ви можете розбити два яйця.
Визначте, що База даних знаходиться в трьох реченнях, як ваш 8-річний неприпустимо.
р.
Ви зменшено на розмір 5 цент монети.
... і ваша маса була пропорційно зменшена відповідно до вашої щільності. Тепер ви перекидаємо в порожній склянці блендера. Ножі стартують в 60 секунд. Що робити?
Р
Відповідає тим, хто не зробив:
У зв'язку з незручним читанням великого прихованого тексту я даю відповіді з екраном друку тут.
через habrahabr
Джерело: