546
Моя Карелія.
30 фото, будь ласка, не знайшли несправностей, знятих на камері телефону. Хоча це не просто.
р.
гриб
Я не знаю назви річки, але це красиво.
Один 21 інший 22 радянських солдатів, пілотів!
Це пам'ятник флаєрам з попереднього посту, центральний «помада» є великим калібровим кулеметом.
90043.
Карельський район після дощу
Вечірня рибалка
Розслабляючі шнурки
Наш будинок на тиждень.
одноденний
Підберезовик, є багато з них.
96570 р.
Ще один.
3604.
Річка Янгозерка, по суті, картина не може передати всю красу
р.
Дика малина, дуже солодка! Ведмедики люблять її!
Не знаю нічого поганого про людей, позики легко
Ягоди, дивні ягоди.
Це те, як росте лінгону, дуже важко зібрати.
Трофії, походи дуже відрізняються від московських передмістя - майже чорний.
Джерело, заряд телефону, світло вночі, Mitsubishi L 200 - 2 акумулятори, один ми використовували так
Габаритний зображення
Справжня карелянська вечеря, грибний суп на першому, смажені гриби на другому, і ми давали тушку місцевим дідом (не корисно, не можна витримати змагання з грибами), єдиною особою, яку ми зустрілися в 7 днів.
Панчохи
Макрофунгі
Драконфлі, я врятував її від води, потопили! Тексти пісень, а це означає: І вона накладена для мене добро.
Карелія
3610Р. 4200Р.
На штангу.
р.
Застрягайте, близько 1,5 годин вийшов дерево, і зайдіть!
р.
Це павук. Гірвас, вода в граніті протягом багатьох років зламала свій курс. Подумайте про це, це граніт!
Пошкодження в Жирові
Це житловий будинок, принаймні його права сторона, з іншого боку, є автомобіль OKA, люди живуть всюди! й
Погляньте на цю дорогу, гриб росте посередині. Подорож до Карелії змінить вашу ідею збирання грибів, я пропустив її!
Дякую!
Джерело:
р.
гриб
Я не знаю назви річки, але це красиво.
Один 21 інший 22 радянських солдатів, пілотів!
Це пам'ятник флаєрам з попереднього посту, центральний «помада» є великим калібровим кулеметом.
90043.
Карельський район після дощу
Вечірня рибалка
Розслабляючі шнурки
Наш будинок на тиждень.
одноденний
Підберезовик, є багато з них.
96570 р.
Ще один.
3604.
Річка Янгозерка, по суті, картина не може передати всю красу
р.
Дика малина, дуже солодка! Ведмедики люблять її!
Не знаю нічого поганого про людей, позики легко
Ягоди, дивні ягоди.
Це те, як росте лінгону, дуже важко зібрати.
Трофії, походи дуже відрізняються від московських передмістя - майже чорний.
Джерело, заряд телефону, світло вночі, Mitsubishi L 200 - 2 акумулятори, один ми використовували так
Габаритний зображення
Справжня карелянська вечеря, грибний суп на першому, смажені гриби на другому, і ми давали тушку місцевим дідом (не корисно, не можна витримати змагання з грибами), єдиною особою, яку ми зустрілися в 7 днів.
Панчохи
Макрофунгі
Драконфлі, я врятував її від води, потопили! Тексти пісень, а це означає: І вона накладена для мене добро.
Карелія
3610Р. 4200Р.
На штангу.
р.
Застрягайте, близько 1,5 годин вийшов дерево, і зайдіть!
р.
Це павук. Гірвас, вода в граніті протягом багатьох років зламала свій курс. Подумайте про це, це граніт!
Пошкодження в Жирові
Це житловий будинок, принаймні його права сторона, з іншого боку, є автомобіль OKA, люди живуть всюди! й
Погляньте на цю дорогу, гриб росте посередині. Подорож до Карелії змінить вашу ідею збирання грибів, я пропустив її!
Дякую!
Джерело: