У моїй пам'яті це буде другий перевтілення вагонів метро. Цей час був подвійний. Митрополита встановлена 14 кв.м. як пілотна операція. Крім того, на станції метро «ВДНКГ» введено в експлуатацію багатоплатну одиницю, яка обслуговує Московську інвестиційну корпорацію під Урядом Москви. Сама компанія, звичайно, обслуговує безліч терміналів, що стоять на вулиці, в під'їздах будинків. Тепер вони будуть встановлюватися в лобі і метро, а також на залізниці.
В цілому, основною проблемою попередніх пристроїв, які стояли в метро, було те, що вони не працювали. Так, гроші опанували, пристрої монтувалися і все припинили там. З часом обладнання не вдалося (на, і вона також повинна підтримуватися!) і якось ця ідея в кінцевому підсумку дала. А потім люди не використовували такі машини, тому картина, коли є довгою чергою в касовому реєстрі, коли є робоча машина поруч не була безкомпромісний. Як я пам'ятаю, немає рекламної кампанії, дуже можливість купувати квитки в машинах, а зараз, на жаль, не було зроблено.
Я не знаю, що доля цих пристроїв буде, але я сподіваюся, що вони не менше будуть використовуватися.
12 зображень © русское
1,1 км У офісі працюють досвідчені машини. Так як це випробувальна станція, вона має інші блоки, як зчитувач штрих-коду та ресивера кредитної картки. На жаль, як розробники розповіли мене, вони не розуміли платити кредитними картками, але банки, як правило, хочуть багато відсотків і стає неприбутковим.
р.
2,2 км Ліворуч існує механізм друку квитків РЗД. На правому - принтер чек. З квітня податковий офіс запровадив нові правила та всі тестові принтери в усіх машинах повинні бути фіскальними. Вони, здається, мають багато грошей, які проходять.
3. У До речі, в грудні 14 машин продано в середньому близько 400 квитків на добу для російських залізниць, а всього 11255 квитків були продані.
4. У Дозатор має 150 квитків. На початковому етапі це буде базова ємність. У майбутньому, в залежності від попиту, його можна збільшити.
р.
5. Умань Для мене були представлені наступні фотографії. Це ж машина, яка стоїть біля VDNH. Знову ж, на початковому етапі можна придбати квиток тільки на одну подорож. У майбутньому передбачається, що пристрій буде порожніми заготовками, а намагнічення квитків буде відбуватися, коли вони видаються.
6. Жнівень Заряджені квитки в дозатор.
7. Про нас Експериментальна машина стоїть за межами лобі. У майбутньому планується розміститися в лобі. Хочу вірити, що для версії вестибуля буде виглядати більш обережно.
Р
8. У Що таке скріншот. Це обличчя інтерфейсу для продажу одного квитка.
9. Навігація Ви можете покласти зміни на телефон комірки. Але коли я був показаний статистику, вона показує, що багато балів 4 рублів і вони залишаються в системі. По праву, вони висять протягом 3 років, і тільки потім відправляються до оператора.
10. І це обличчя інтерфейсу, який буде знаходитися в метро. Тут можна вибрати кількість поїздок або продовжити картку.
р.
11. Як бонусний скріншот системи з продажем російських залізничних квитків.
12. Інтерфейс, yeah.
Джерело: