Brain-warming Питання

1,1 км Британські вчені знайшли, що протягом дня одна пара ніг прогулялася 18 км, а друга пара – 19 км. Чи є вони повністю з їх розумів, або це дійсно можливо?

р.

2,2 км Маленький хлопчик 100 сантиметрів заввишки забивають ніготь в дерево на висоті його висоти. Через три роки він повернувся до дерева і знову застрягнув ніготь на висоті його висоти. У цей час хлопчик виріс на 20 сантиметрів, а дерево - на 40 сантиметрів. Що таке відстань між нігтями?

3. У Три п'ятниці місяця на парних датах. Який день тижня був вісімнадцятий цього місяця?

3610Р. 4200Р.

4. У Один отримує своє ім'я за його розмір, інший для його здатності надати інформацію, третій за його дисклокацію, а четвертий віддає перевагу залишатися впізнато... що таке ім'я п'ятого?

5. Умань Пішалка - 110 років. «Що ти? Він запитав черепаху. "Я 10 разів більше, ніж ви були, коли я хотів би зараз." Як старий черепаха?

р.

6. Жнівень Людина шукає портрета. Тексти пісень, а це означає: Що ви шукаєте? він запитав. Відповіді людини: У сім'ї я виріс наодинці, як палець, самотній. Батько чоловіка в портреті мій батько сина. Що таке портрет?

477162.

7. Про нас Дві мотузки, кожен з них опікує 1 годину, як заміряти 15 хвилин? Довжина мотузки не однорідна.

Габаритний зображення

8. У Це веселе завдання до відпочинку. Половина часу кожного дня червоного літа була запашна, третя частина часу кожного дня танцювала, шоста частина санг. Решта часу вона вирішила приготувати на зиму. Скільки годин на день приготував драконів на зиму?

9. Навігація Король захотів замаринувати принцесу, а княгині були учні. І сказав цар, що вона вирішить свою долю. У багатолюдному районі одна з каменів буде витягнути з сумки - білого або чорного кольору. Якщо він витягне чорний, він буде королівським, і якщо білий витягується, то він вирішить, хто маррі. Але покоївка розповіли принцесу, що цар поділився найяскравіше, щоб покласти два чорні камені в сумці. Принци не змогли повернути сумку перед її суб'єктами, потівши їх віру в правосуддя царя, але вранці вона зробила те, що врятувала її від нещасливого шлюбу. Що таке?

10. На столі є дві монети загальною вартістю 3 рублів, одна з них не рубля, які монети лежали на столі?

11. У місті, який був розкопаний владою. Так вони вирішили виконати його. Він сказав, що він сам обиратиме свою смерть за останнє слово. Він буде лежати; мудрі чоловіки будуть вішати. Правда, вони будуть погані. Той мудрий чоловік сказав, що врятував його від виконання. Що говорить мудрий чоловік?

12. До палацу доводили два ваги, щоб визначити, хто був змочений таким ординалом: три ковпачки, два білі і чорні, кожен надягаючи одну над головою в темному приміщенні. А потім кладуть мудрі чоловіки в кімнаті без дзеркал. Перша людина, щоб сказати, що він носити буде визнаний мудрістю. І ось, мудрі чоловіки стояли на довгий час, і кожна носила білу шапку, і кожен знав тільки, що інший мав білу шапочку. Тоді один з них сказав: «Я зносила білу шапку». Як зробив мудрий чоловік причини?

13.00 р. Флок гусениці, і одна гусака зустрілася з ними, кажучи: Привіт, сто гусениці! І скажуть, ми не сто гусей. Якщо було так багато, і половина стільки, і чверть або так багато, то буде сто нас гусей. Скільки гусей в пачці?

14. Чоловік загиблий в офісі. Чоловіче тіло нахиляється на стіл, револьвер затискається в руці, рекордер лежачи на столі. "Я не можу жити більше". Життя більше не має сенсу мені. Після того, як постріл пожежний. Чому ви думаєте, що поліцейські негайно усвідомили, що чоловік загинув, і що це не був самогубцем?

р.

Чи знаєте кожен? Ми ділимося нашими відгуками в коментарях.

Джерело: live-imho.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное