Люди, є багато фотографії. Я скажу вам, коли це над. Не дивно, що це не цікаво, нехай це йде.
Довідкові відомості:
У басейні знаходиться 700 метрів, шириною 400 метрів. Висота від найвищого піку до поверхні озера, розташована внизу басейну, становить 125 метрів, це п'ять десятих поверхових будівель. Глибина озера 100 метрів.
Це місце також називається мідь. Розташований біля с. Туїм, на місці шахти, який почав функціонувати в 1953 році. Потім мідь, свинець, золото, вольфрам і залізо були занурені тут. У 1974 р. після розроблення основних запасів руди шахта була закрита через порушення безпеки. По-перше, гора, порожня від внутрішньої сторони, не здавалося б, позбавляючи ніякої небезпеки, поки тварини почали впадати в землю. На вершині з'явився отвір діаметром 6 м, а гора повинна підірвати вгору. Після цього утворилася величезна копія, яка в підсумку частково заповнюється водою: це як утворилася озеро. У 1991 році збій розширився, тепер його діаметр досягає 200 м. З вершини гори до поверхні води близько 80 м. Глибина озера близько 40 м. Вода в ній має бірюзовий колір, який визначається мідними солями розчиняється в ньому.
Проксимус З точки зору стрибків з мотузкою, це ідеальний об'єкт.
Порода з негативним кутом - так навіть чайник в стрибках, як можна сміливо впадати.
Безкоштовна осінь близько 60 метрів, плюс гальмівний і відкладений бази.
Швидкість розвивається до 150-160 км / год.
Час поїздки 3-3.5 секунд.
Сонце в передгір'ях і всю красу. Одна проблема - дикий вітер. Можливо виставити під кутом до землі, а потік спокійно провів цю позицію.
У зв'язку з сильним вітром ми повинні дати стрибок прямо. Небезпечний. Так, не скажеш мені, що ропампери є скупчками.
Але ви можете стріляти об'єкт з усіх сторін.
більше
р.
Ну, тут було багато кімнат.
свінгери
шемале
Власне, верхня точка – місце «ресету» – вихід.
Не думав авто.
руді
Вони дивляться на дівчат в неспроможності... вони стрибають там скоро.
подальший виїзд
З іншого боку.
З того, як він був дуже вітровим і холодним, ми вирішили піти вниз. До тунелів і льоду провалу.
Зйомка на шляху.
Натюрморт
1990Р. 2199Р.
Морозиво. Дуже товстий, але все лід тріщина.
...
...
Увійти
...
4476825
Ви можете побачити залишки.
856196
Огляд
І решта провалу звідти.
...
Ми не встигли зробити, щоб ми пішли в село Туім. Ми поїхали в ці прекрасні будинки.
р.
Все, що залишається адміністративної будівлі шахти
Р
...
Р
Як вони збиралися, щоб вони збиралися...
Я фотографував наступний день, але це як я пішов.
Ми приїхали до ночі. Невеликий дощ.
Яп не зробив його до вершини
Все готове до найважливіших...
Організатори стрибають... просто дивитися.
(доб. 1)
...
...
...
...
...
Всі стрибки
Тепер мій стрибок.
р.
У Туіма я стрибав 9 і 10 разів. Але я не думав про красу стрибків.
р.
Головне, щоб зробити крок в абіс.
І як це буде працювати?
немає
Ось чому це так мило.
Головна
Тим не менш, організатори переконалися, що все повинно бути.
Це краса я бачив, коли я стрибав перший день.
Але наступний день він почав снігу... крім вітру.
...
Що ще не було перешкоди, ні для стрибків.
Габаритний зображення
... не для тих, хто відповідальний за безпеку
Звісно, без фанатизму і в цю погоду ніхто не стрибнув.
Добре, бонус.
ЗАМОВИТИ!
3610Р. 4200Р.
ЗАМОВИТИ
TUIIIIIIIIIIIIIIM!!!
З.С. за все це.
р.
Джерело: