Віктор Козловський
Володимир Іванович не знає, куди приховати від дружини. У день до того, як я дайте свиню в двір, щоб очистити в шве, і її слід був заморожений. Я дивився в сад, сад, ходив до річки. Не існує. Але вона може піти будь-яким чином, гніт для неї не є бар'єром.
І дійсно, я боївся не в вагу: дружина почала псуватися прямо з дверцят і шнурка, яка майже рік свиня була піднята і кричав, і кварки не доведеться намагатися. Власник розповів про те, що свиня була голодною і повернеться додому. До найближчого селища три кілометри, а в іншому напрямку - величезний тампон "Єлня".
На наступний ранок я збираюся подивитися на «прості», вирушивши всі кути – ні, не прийшов! Ніщо робити, почав харчуватися великим господарством, за рахунок якого жив. Тут ви і маре з фольгою, і кози, овець, курчат, індичок і, звичайно, охоронець – собака Полкан.
Четвертий день в барні з'явився «фегтив» Він завоював аргумент від дружини!
доб.
Незабаром свиня підказувала про свою поросятість. І на початку березня вона приніс десятки поросят ... смугастий колорит. Тоді він став зрозумілим всім, хто зустрівся в кінці осені в лісі на болоті.
Вони зберігали дві свині і бояр і продали відпочинок своїм сусідам. Поросята зростала разом, не віддаляла себе і осінньою, вони здобули хорошу вагу на сердистих джгутах і напівбезкоштовному змазуванні. І - історія повторює себе. Наприкінці січня 2010 року одна з свиней приніс брод з шести частин, а в лютому інші переросли з різнокольоровими «піглетами».
У Схарківському районі на Білому Дворському заводі, який розповів нам і показав під час 1-го зимового чемпіонату з фотографування місцевого мешканця Володимира Івановича Чернявського.
кв.м.
Тут, на віддаленій фермі, як ніхто інший ви можете відчути зв'язок з дикої природи, гармонійне переплетення життя і повсякденних ситуацій, мирний район людини і материнської природи. Будинок на фермі часто подається великим мотельним деревом, який спокійно сидить на троху і лікується на різні делікатеси. На деревах в саду є велика площадка вівсяних, зелених і горобців, періодично літають в двір ще одне зерно з курчатого годівниці.
р.
Оккаційно, гавка приїжджає до: курчат «чека» У сутінці дикий бояр приходить до саду, а іноді пісні вовків чути не далеко. Собачка в цей час намагається приховати десь в ячмінь або попросити піти в будинок, просто відступати від зубів сірих робарів.
Джерело: