Мілау через канал у Франції

Сам міст – великогабаритна структура. Прогулянка довжиною 2460 метрів. Ширина 32 метрів, висота найвищого пілону (P2) становить 343 метрів від землі. Висота Ейфелевої вежі становить 324 метрів. Побудовано це диво в 2004 році, так як воно було побудовано – ви можете подивитися на дисквері або національній географії, я не пам’ятаю точно там, де я виглядав.

Він знаходиться на шосе A75, з Барселони, щоб піти прямо і зліва.

12 зображень Павел Биков

кордон між Іспанією та Францією. Більше того, її відсутність. Привід і привід, немає гальм, ніяких перевірок. Я навіть не привезв мій папір.

Прекрасні дороги в Франції та Іспанії. На дорогах допускається швидкість 130 км / год (в дощі 110). Але більшість доріг – доллові дороги. Загальна вартість туру становить близько 50 євро. Вони приймають картки, тому це легко.

Вхід до мосту з півдня. Обмеження 110, 3 lanes, ви не можете ходити.

Переходимо до оглядового майданчика, звичайно, рос. Ось ліворуч. Я зустріла.

Це біля кімнати спостереження, де можна їсти і купити сувеніри. Паркінг безкоштовно. Багато людей в будинках на колесах.

оглядовий майданчик. Тут не існує характерних написів. Француженка і німці іноді захоплюються.

Село Міло. Міст був побудований для запобігання бруків з паралізу села влітку.

Це один, який є найближчим, найвищим.

316780

Підтримка та кабелі

9759473

Спеціально для пишних, все забору. Ви не можете потрапити в будь-яку точку. Є ще один оглядовий майданчик між опорами.

...

І це вид з оглядового майданчика, який видно з вище.

Джерело: