Піксар і его обитатели

До Сан-Франциско прибули блогери з одинадцять країн. Увечері нашого прибуття ми показали продовження знаменитої історії про іграшки і хлопчика Анді - Історія іграшок 3. Наступний ранок 1 квітня ми поїхали на автобус і поїхали в студію. Незважаючи на обіцянки, щоб «провести все і дати її стріляти», майстер-клас не розкриває своїх секретів, і я не дозволяв поділитися тим, що ми дізналися про Toy Story 3. У Фотографія також була можливою в дуже обмеженому просторі, але деякі з них вдалося прийняти щось, вірно і неприпустимо. Я збираюся показати вам це "зрозуміття" сьогодні:

Фото блогер ©
25 фотографії

В'їзд і проходження в студію дуже суворо охороняється - перша кабіна з охороною і бар'єром, потім автоматична огорожа.

Головний корпус студії був розроблений і побудований з безпосередною участю Steve Jobs, які після продажу студії в Дісней стала найбільшим приватним акціонером компанії Walt Disney. Ведуться будівництво нового комплексу будівель студії Pixar. На сьогоднішній день це найбільш фінансово успішна анімаційна студія в історії кіно.

03 мар

Поблизу входу є знаменита лампа Luxo і м'яч - символи студії і героїв першого мультфільму "Pixar".

Права на малюнку однакові Лото, ескіз якого намальовує Боб Павлой у назві відео.

Компанія Лего підписала договір з Дісней для рекламної підтримки нового мультфільму — в магазинах продають героїв «Тойс», виготовлених за технологією Lego. Не так велика, як вони знаходяться в лобі головної будівлі.

07 мар

Загальний вигляд скляної обкладинки «двір». На праві є безкоштовна їдальня для працівників.

09 мар

Персонал їдальні.

Р

На стіні є ескіз каркасу від Toy Story 3.

Ми під керівництвом вузького лабіринту студій у лівому крилі будівлі - аніматорів і художників. Художній метелик, деякі бордюри і маленькі номери, оформлені в дуже різному стилі - я бачив студію, яка була перетворена в африканський хата, хтось поруч з робочим місцем має великий барабанний комплект з пучком барабанів, десь можна побачити барний стіл. В короткий час було зрозуміло, що вони створювали і виконували речі тут, а не просто працюють.

Ми прогулялися в минулому великий засклений зал з гігантськими шафами і дротами - рендеринговим центром. Не в студіях, ні тут, біля автомобілів, допускається пагон.

Є лише одне місце, де працювала одна з найбільш поважних працівників, аніматор Андрій Гордон. Він був з Піксаром протягом тринадцяти років і був залучений до основних студій блокбустера: Іграшка Story 2, Монстри, Inc., Finding Nemo, Неймо, Неймовірні автомобілі та незрівняні Ratatouille. Якщо ви пам'ятаєте модний дизайнер Edna Maude на Incredibles, його творець Андрій Гордон.

На додаток до роботи в студії Андрій займається викладанням, приготуванням нових співробітників і цілком успішно.

520677

Аніматор Andy Gordon’s Це нічого особливого, але це не те, що ви на Pixar Studios - право книжкового ніші таблиці і фактично шафа є секретними дверима...

За буфером, Андрій має лаунж з тумбою, телевізором, баром і червоними диванами. І ось вони знають, як розслабитися, думав Стирлиц.

Історія іграшок 3 режисер Боб Павлой продемонстрував і розповів, як були створені нові персонажі історії іграшок. Я сподіваюся, що я не впадаю на показ робочих ескізів фільму. Дивись, вони зосереджуються.

Голова студійного архіву показало рівності - ескізи першої «Історії іграшок».

Це перша затверджена ескіз Buzz. Історія космічного робота почалася.

Що не було - вся історія мультфільму в ескізах ретельно зберігається в спеціальних картонних коробках.

Це як дерево народився. Ви не визнаєте його. На правій нозі знаходиться автограф Тома Ганкса, голос якого прозвучав іграшковий коубой.

Це Джессе, дівчинка дівчина від Toy Story 2,2 км Вона буде в новому кіно.

Це Bob Whitehill, людина 3D. Він відповідає за всі роботи студії в цьому напрямку.

До обіду в ресторані Mac ми раптом покажемо новий короткометражний фільм – розкішний мультфільм «День і ніч» про двох чоловіків, які живуть щодня і вночі. До шоу Джон Лассетер, найважливіша людина в Піксарі, раптом прийшла до нас. У своїй студії він хотів побачити, які блогери прийшли до студії. До речі, Ласеттер має п'ять синів - від 10 до 29 років.

"День і ніч" продається на одному DVD разом з новим іграшковим оповіданням. На цій картині режисер фільму Тедді Ньютон і (на фоні) продюсер Kevin Reher. Я запитав Тедді, як і коли вони вирішили, чи буде новий мультфільм "чидний" або "дорослий"? "Що відбувається випадково", - відповів Тедді. «Ми просто сидимо там і придумуємо історію, а потім вирішуємо, що робити. й

Аніматори з Іграшками Історія 3 — Боббі Подеста і Майк Вентуріні. Тут вони стоять на святому місці - Приховане міське кафе, де були винайдені всі найкращі мультфільми студії.

Робоча схема фарбування і впливу на перші іграшки Історія.

Наш день в студії завершився розмовою з Toy Story 3 режисера Лі Анкірі та продюсера Дарли Андерсон. Ми поговорили довго і цікаві. В кінці я мав час попросити, якщо це остання плівка в історії хлопчика іграшки Андрія або вони очікують продовжувати? "No, - сказав Лі. "Це точно." І посміхався.

Джерело: