Політ на півкулі

через Ігор Черський
5 фото і 1 відео

Я вже сказав вам, що минула неділя Мішка і я пішов, щоб побачити підводний човен.
Вони пускають їх в групи, і вони повинні чекати 25 хвилин на наступний під'їзний паркан. А потім тихий політ людина вийшов з невеликого будинку зліва і запропонував тим, хто хотів вбити час, взявши прогулянку по ekranoplan. У черзі відреаговано пропозиції, якось не дуже довіряє, і я і Мішка і молода пара вирішили поглянути. І не шкодував.

Як звичайний. Пірати оселилися нафтові гілочки від берега Африки. І ми, як частина групи еккранопланів, повинні терміново літати там і знищити зовнішні кораблі.

У реальному ekranoplan кабіна, ймовірно, відрізняється. Але це дуже зручно, і все імітують в ній. Від рояльних двигунів і бризки води, до погодження, вібрації і нахилів. Як сказав нам пілот, всі ці витрати на деякі величезні мільйони рублів і ніколи не окупляться. Особливо з огляду на те, що власники атракціону не витрачаються на рекламу взагалі, а існування такої прохолодної розваги можна знайти з листівки на паркані.

Командир нашого ekranoplan і сам отримав велике задоволення від польоту. Він укладав неймовірні повороти, зрізаний верх пальмових дерев з крилом і т.д. Відчуття, звичайно, незабутні.
Я не знаю, як велика карта в цьому автомобілі, але сам командир здивував пару разів. Я ще не течу.

Привабливість має два недоліки - не дозволяйте вам стікеру і неможливо залишити. Я дуже рекомендую вам відвідати цей музей. Я думаю, що це коштує 150 рублів.

Наскільки ще сумний реальний ekranoplan. Ви не можете зайти всередину.

Відео польоту на тренажері:
1:50 км

Джерело: