Золоті Іркутські тварини

Готель знаходиться в самому серці Іркутськ. У лісі є кальмари. Дуже сміливо. Вони не бояться людей і приймають горіхи безпосередньо з рук.

01 мар

02 мар

03.03.2014 р. Вони також дуже пікні. Вони воліють лісові горіхи до арахісу. Губка не є...

04.04. І ось як приховати горіхи в листках. Вони роблять зимові поставки. Я дивлюся, якщо вона знаходиться пізніше. І вони бояться один одному, якщо один похований, і другий знайшов свої запаси, і перший помітив.

05 мар

Це нагородження. Тексти пісень, а це означає: Він сміливий чоловік. Він не боїться, а також стверджує, щоб бути горіхом. Потім він приховує в корочку дерева.

р.

07 мар

р.

Це ще не красень. Я не знаю, що птах. Але дуже сміливо. Вони борються з горіхами теж.

р.

09 мар

Додано1 до [mergetime]1271508148[/mergetime]
Вони так використовуються і псують, що вони сміливо вимагають лікування. Зловити, якщо ви залишаєте, і навіть піднятися на голову.

І це кальмар -- мій улюблений -- навіть дозволяв себе бути пелюсткою. В той час як вона підбирала горіхи, я мав час бити її - така крихка істота, що я дивився, як душа проходила в цьому невеликому тілі. І ноги крихітні і холодні. Спілкування з ними, ви об'єднуєте так багато з природою, що всі турботи і проблеми залишаються далеко. Відпочинок з думками та душею. Я люблю їх відвідування.

Р

11.

12.

Джерело: