Золоті Іркутські тварини

Готель знаходиться в самому серці Іркутськ. У лісі є кальмари. Дуже сміливо. Вони не бояться людей і приймають горіхи безпосередньо з рук.

Золоті Іркутські тварини

01 мар

Золоті Іркутські тварини

02 мар

Золоті Іркутські тварини

03.03.2014 р. Вони також дуже пікні. Вони воліють лісові горіхи до арахісу. Губка не є...

Золоті Іркутські тварини

04.04. І ось як приховати горіхи в листках. Вони роблять зимові поставки. Я дивлюся, якщо вона знаходиться пізніше. І вони бояться один одному, якщо один похований, і другий знайшов свої запаси, і перший помітив.

Золоті Іркутські тварини

05 мар

Золоті Іркутські тварини

Це нагородження. Тексти пісень, а це означає: Він сміливий чоловік. Він не боїться, а також стверджує, щоб бути горіхом. Потім він приховує в корочку дерева.

Золоті Іркутські тварини р.

07 мар

Це ще не красень. Я не знаю, що птах. Але дуже сміливо. Вони борються з горіхами теж.

09 мар

Додано1 до [mergetime]1271508148[/mergetime]
Вони так використовуються і псують, що вони сміливо вимагають лікування. Зловити, якщо ви залишаєте, і навіть піднятися на голову.

Золоті Іркутські тварини

І це кальмар -- мій улюблений -- навіть дозволяв себе бути пелюсткою. В той час як вона підбирала горіхи, я мав час бити її - така крихка істота, що я дивився, як душа проходила в цьому невеликому тілі. І ноги крихітні і холодні. Спілкування з ними, ви об'єднуєте так багато з природою, що всі турботи і проблеми залишаються далеко. Відпочинок з думками та душею. Я люблю їх відвідування.

Золоті Іркутські тварини Р

11.

Золоті Іркутські тварини

12.

Золоті Іркутські тварини

Джерело: