Ведмідь і Бідон

Тварина застрягла у сталевому молоці. На щастя, місцевий біолог прийшов на допомогу в часі.

Біолог Forrest Hammond побачила дивну картину в неділю ввечері. Про сто метрів від автомагістралі в Вермонті, США, кладуть чорний ведмедя качка всередині сталевого молока. Хамммонд, 53, хто довгий навчався ведмедів, назвав поліцію та пожежники. Навколо місця зібрано близько двадцяти полокерів, фотографування бідного ведмедя.

до Він лежав тихим і дихаючим. Звісно, він не може позбутися від гармати не менше шести годин, і весь цей час прийшов по деревах і каміннях, сказав Гаммонд.

Люди, які волонтери допомогли біологу прив'язувати бізон до дерева мотузкою так, щоб ведмедя не переїхала і болить себе. Люккілько для молодого 59 кг чорного вермонта ведмедя, Хаммонд мав транквілізатор, що залишився з минулого року, линкс полювання на його вантажівці. Хамммонд дав ведмедя пострілом, а через десять хвилин він впав. Після чого почалася найважливіша частина рятувальної місії: біолог спробував витягнути канавку від голови ведмедя. Але всі його зусилля були невдалими. Пальто було навіть змащене рідким милом, але це не допомогло.

«Це була дуже смішна сцена: я блюво і тягаю ведмедя, і вогнегасники – це гармата», – сміється біолог.

Зрештою, пожежники зрізають край гармати, а потім випрямляють його, щоб врятувати ведмедя. Після 20 хвилин він прокинувся і прогулявся від місця, яке нагадувало йому страшного образу.

Я думаю, що там було зерно, ліворуч. Шукаю, як ведмедя знайшов його в останній ніч. У цей час тварин активно шукають їжу, тому що в лісі небагато - переважно трави і нирки. І їм потрібна висока калорійність їжі. Саме тому він привертав до зерна, пояснив Гаммонд.

Вогнегасники і поліцейські подякували біологу за звільнення ведмедя.

«Це весело,» поділився героям дня. - Як Winnie Pooh.

Ведмідь і канон

Джерело: