572
Подорож через темні боки людськості
Apocalipsis - це шлях через темні сторони людства, літопис втрати, гроші, несправедливість, насильство і смерть внаслідок війни в Іраку, Конго, Дарфур, Колумбії, Афганістані та Бурмі. Фотограф Альваро Ібарра Завала взяв його на себе, щоб донести реальні реалії цих регіонів в наше повсякденне життя, і читач переповнений тим, що він описує, як «ан оргія розпаду і крові, так як бездії і страждання, що людські істоти можуть довести до інших», він зобов'язується документувати ці темні епізоди сучасної історії людини, щоб показати, що вони не вигадані, але реальність. «Люди залишають шоковані після того, що вони бачать», - пише Заваль. «Імовірно відповіли, інтелектуально і морально. Все ми робимо, ми робимо для себе. Ми створюємо власні проблеми, і ми повинні їх вирішувати. Я хочу, щоб цей проект став частиною нашої візуальної історії, щоб вона залишалася в нашій колективній пам'яті та нашої колективної свідомості. Я сподіваюся, що це буде нагадувати, що історичні трагедії не тільки на поведінці великих лідерів, які ініціують події, але і на поведінці незліченних простих людей, які стають ембріфікованими в цих подіях і стають розірваними, крім безтурботної хутрі. Книга Alvaro's прийшла в цей рік лише три тижні тому. На жаль, немає коментарів на фото, але в цілому вони не потрібні їм.
31 фотографії
через амеліто
Автор книги.
...
...
...
...
...
...
...
...
...