Садиба полторацький і Кольцова кар'єри

Написання автору, frantsouzov:
У неділю ми раптом усвідомили, що ми не пішли в будь-який час, і в 11 ранку ми вже залишили Москву на київському шосе.
Нашою метою була садиба, розташована в с. Авчуріно, і покинутими кар'єрами біля с. Кольцово.

Поїздка займала тільки годину і половину, і зараз ми біля садиби. Недалеко від неї побачили руїни церкви, які вирішили піти спочатку.

Приходьте ближче.

З церкви, на жаль, залишаються тільки червоні цегляні стіни. Я дивлю, що вона виглядала як раніше?

Всередині ми сподіваємось знайти залишки фресок, але вони не вижили під «новою» штукатуркою, пофарбованою декількома шарами фарби.

Ми прогуляємось над храмом, за ним знаходиться крокове дерево.

Залишки подвір'я альтанка

У Полторацькій садиби дуже добре збережена. Єдине питання – чи тривалий час, так як на його реставрації не чекають роботи. Поруч із дверима є ознака «Поруч на честь святого Миколая». Цікаво прогулянку по балкону на другому поверсі, адже дерев'яна прикраса рейок і вікон, здається, залишається незмінним.

Вежа прилягає до садиби. До 15 метрів Через вікна ми побачили стару ковані спіральні сходи, що веде до дрібних «балконій» у верхній частині, але на жаль, ми не змогли фотографувати його.

З кінця будинку є операційний продуктовий магазин і відділення російської пошти. В'їзд охороняється двома кам'яними левами, пофарбованими золотистою фарбою. Десять метрів від входу сідають місцевих хлопців, активно поглинаючи білий під динаміками мобільного телефону, і гучно обговорювали деякі «міські».

Ми поїхали в магазин і попросили кав'ярні, якщо можна було потрапити в будівлю, щоб піднятися на вежу. Вона відповіла, що замок тепер нічний клуб, і ви можете чекати вечора, коли починається дискотека, директор клубу приїдуть з ким вам необхідно це обговорити. Актуально, на фото в'їзду в клуб.
А садиби, звичайно, ми були дуже вражені, а також старовинні дубові дерева, що ростуть поруч.

Р

Відвідуючи місцевий дискотека не було частиною наших подальших планів, ми пішли шукати закинутими кар’єрами.
Завдяки Garmin, коло була виконана навколо сусідніх сіл (не потрібно було прочитати опис, через які населені пункти йти). Ми завершилися на зламану дорогу і пішли пішки.

Р

Ми не мали точну координацію місця, GPS на iPhone почали дублювати, компас - перетворитися в різні напрямки, і ми вирішили, що ви можете скорочувати шлях через пару ясен ...

, Україна

До того, як ми потрапили до одного з отворів, що веде підземелля. В цілому, але більшість з них більше застигається, ніж це. Тримати.

Присутній вхід досить підходить для кидання.

Це місяць в квітні, так що ви можете піти всередину!

Спочатку висота стелі менше метра, але потім піднімається приблизно на одну і половину.

Ми прогуляємось по коридору, і найближчим часом вражаємо виделку. Перейдіть зліва і отримайте зал під назвою Hata Khana.

Тут згортається пластина утворює досить плоский стіл, а кам'яні стовпи підтримують стелю.

Пройдіть трохи далі - і відпочийте на "Блокований зал", ще одне ім'я на карті - "The Storm".

Я вирішив запустити трохи з ліхтарем внизу залу.

Закуска знову. Під час фотографування її bats swept overhead п'ять разів з гучною іржі.

Я побачила одну з мишей висить від стелі, але як тільки я помітила ліхтарик на ньому, вона відразу ж злетіла, і я навіть не встиг з'ясувати, який спосіб. І не її!
Система карієсу Кольцова досить мала, різні джерела вказують на довжину 600 до 1000 метрів. З тих пір, поки ми не пішли через заблоковані місця, ми проходимо вздовж головного коридору за сорок хвилин і вирішили виїхати, тому що ми доводилися до автомобіля.

А місця навколо дуже мальовничі, незважаючи на яри, прогулялися і насолоджувалися краєвидами. Ми зустрілися з місцевими мешканцями, які просили нас, якщо хтось залишився в печерах, а також розповіли нам, що хороший прокатний грунт веде до них, минуле, яке ми використовували для приводу! Здавалося мені, що дорога збиралася іншим чином, але вона просто робив петлю і звернулася до кар'єрів! На жаль, у нас є хороша прогулянка!

Зареєструватися

Джерело: