У Пермі на День Перемоги вийшов плакат з фото

Напередодні 65-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Видавничий будинок Пермської книги опублікував календарі подарунків для ветеранів, де з зображенням радянського солдата був тільки один з шести фото. П'ять щасливих фашистів.

В обласній раді ветеранів - аварійна збірка. Питання - що робити з календарами подарунків. Заробили гроші на День Перемоги. Майже тисячі копій. Але коли було привезено циркуляцію, Герой Радянського Союзу, колишній командир компанії сапперів Василь Астафєв майже непритомний. На календарі зображено лише один російський солдат. Решта німців.

Це SS плакат фото. Цей образ використовувався фашистами як агітація, рекрутинг волонтерів до смертного батальйону. Ще одна фотографія була взята з німецького літопису. Ви можете чітко побачити, що танк оточений німецькими мовами з відкритою лючкою. Під час війни це означалося тільки одне: немає одного живого всередині, а фашисти збираються робати легендарний тридцять-чотир.

«Razdolbastvo!» – редактор історичного та архівного журналу «Ретроспективний» Олексій Стаценко. - Люди отримали замовлення, і вони повністю пурпурні. У інтернеті були знайдені фотографії. й

Фоски для ветеранів Дня Перемоги «підготовлені» фірми «Перм книжковий видавництв».

«Це літопис!» – директор ТОВ «Перемога видавничого дому» Володимира Максимовича. Учора вони показали літопис на телебаченні, вони демонструють Фуеграр. Як може бути літопис без другої сторони?

Але компанія не заперечує: фото були прийняті першими. З інтернету. А менеджер видавничого дому Світлана Сомова – щиро непристойна: чому ми зараз знімаємо з роботи хлопчика двадцять, хто зробив це? Чому не міг бачити ветеранів і він повинен знати його?

"І я не знаю до мого обличчя", Як дізнатися, що цей плакат використовувався SS? ?

Було прийнято рішення приховати календарі вмісту нації, а також вести переговори з компанією - доробити безкоштовно. Автор «майстерня» – молодий дизайнер – був відреставрований.

Ординарний перм шостий градерів історії тепер проходять татарсько-монгольську навали. Проте, заплутати радянський солдат з Німеччиною малоймовірно. Виявлено шість відмінностей.

Видаліть всі календарі, які не працювали. На стіні в будинку адміністрації Перм. Нагорода Василя Астаф'єва пообіцяла - він прибере своїми руками. Але завтра. Я повинен піти в клініку сьогодні. Поступати до лікаря так важко, як до Берліна.

...

Додано1 до [mergetime]1271951858[/mergetime]
Сайт: www.rus-obr.ru

Джерело: