677
Шанхай, птаховий ринок і бойові коктейлі
У Шанхаї Сергій Доля відвідав місцевий «Бірський ринок». Тут вони продають шкарпетки, кролики, мишей, птахи, рибу, жаби, черепахи і багато інших. Що здивувало мене самим комахами. Це перший раз я бачив їх в таких числах. Цікаво дотримуватися процесу вибору таргану для майбутніх бійок. І є багато комах «посидіння».
27 пік
УВАГА! Всередині є багато комах, живих черв'яків і так далі.
Самий ринок невеликий, проходи вузькі, запах специфічний, гамма пташників і кліщів:
02 мар
Пісні Як гід пояснив мені, «і купили для музики в домашніх умовах. й
04 мар
Говорячи китайський парро. Це може бути вираженим «Nihao!», що означає «Привіт!»
Майбутні шкарпетки в Peking, але зараз тільки качелі:
07 мар
Миша і кролик:
Р
09 мар
Рибна секція:
11.
12.
Пташине харчування. Він живий і рухомий.
14.
Шовковий. Тексти пісень, а це означає: Вони кажуть, що це смачно:
Пісні комахи:
Є кілька отворів у кризі, щоб співати краще чути. Ви знаєте, іноді коли ви йдете на відпочинок, ви йдете на південь, ви відкриєте вікно, і ви слухаєте "кікадні пісні" всю нічну довжину. Тут же концертна програма:
Але це "трифле" купується для "похилого хорового співу":
Р
Подрібнювачі?
20.
Комахи зберігають в скляних коробках з отвором в нижній частині, через які їх ставлять:
Так що вони не захоплюють в голод, вони обсмажують капусту, начинаючи її замість корки:
Вибір бійців на ринку дуже великий. Практично кожен 4-й стіл вистилається з врізними ящиками:
Покупці першого погляду на кандидатів через скло:
25.
р.
Майбутній чемпіон вийшов з коробки, викласти в круглу баню, показав в неї соломкою і спостерігати реакцію:
Я не змогла бачити бій...
Джерело:
27 пік
УВАГА! Всередині є багато комах, живих черв'яків і так далі.
Самий ринок невеликий, проходи вузькі, запах специфічний, гамма пташників і кліщів:
02 мар
Пісні Як гід пояснив мені, «і купили для музики в домашніх умовах. й
04 мар
Говорячи китайський парро. Це може бути вираженим «Nihao!», що означає «Привіт!»
Майбутні шкарпетки в Peking, але зараз тільки качелі:
07 мар
Миша і кролик:
Р
09 мар
Рибна секція:
11.
12.
Пташине харчування. Він живий і рухомий.
14.
Шовковий. Тексти пісень, а це означає: Вони кажуть, що це смачно:
Пісні комахи:
Є кілька отворів у кризі, щоб співати краще чути. Ви знаєте, іноді коли ви йдете на відпочинок, ви йдете на південь, ви відкриєте вікно, і ви слухаєте "кікадні пісні" всю нічну довжину. Тут же концертна програма:
Але це "трифле" купується для "похилого хорового співу":
Р
Подрібнювачі?
20.
Комахи зберігають в скляних коробках з отвором в нижній частині, через які їх ставлять:
Так що вони не захоплюють в голод, вони обсмажують капусту, начинаючи її замість корки:
Вибір бійців на ринку дуже великий. Практично кожен 4-й стіл вистилається з врізними ящиками:
Покупці першого погляду на кандидатів через скло:
25.
р.
Майбутній чемпіон вийшов з коробки, викласти в круглу баню, показав в неї соломкою і спостерігати реакцію:
Я не змогла бачити бій...
Джерело: