529
Торменти орел
Ілля Варламов пише:
На одному з проходів ми побачили ринок. Птахи продаються тут. Пархати, які сідають в клітках, вони купуються в дворі, щоб насолодитися красивим співом, дикими голубами продаються для їжі. Поблизу одного з пнів стояв чоловіків і сміхався життєздатно — там катування орел.
Власник виявляє крильницю і пропонує купити птах за $50.
12 фотографії джинсів
Далі до асфальту лежить ще один птах.
Пташка дуже слабка, вона кидається на асфальті і починає лікуватися, чоловіки сміються затверджуються.
Припустимо, один з продавців виходить фарш і, під гістеричною сміху натовпу, починає отруювати їх птахом.
- Чому ти гасить птах?
- Ви купуєте! Шукайте те, що хороший птах це! Тільки 50 доларів!
- Ви краще поїхати!
Я хочу, щоб дати їй йти, купити її, і ми будемо йти!
до Витягуйте, що вона не може літати!
- Як він не може? Це сильний птах! Ви купуєте його і вона буде літати, ніхто не може зловити його! Це розумний птах!
Власник погодився дати їй йти за $20.
07 мар
Р
Ми врятували один птах, але на цьому ринку було більше десяти.
Наша орелка незадоволена.
10 хв
2643322, Україна
Шукаємо! Якщо я не літаю, я отримую гроші назад! Заяви продавця.
Ажурний туш, тільки дуже погано. Він ледве мав силу літати на найближчий пагорб. Дітям відразу ж захопили його кришками. Я сподіваюся, що він вижити і ніколи не зловив знову.
Джерело:
На одному з проходів ми побачили ринок. Птахи продаються тут. Пархати, які сідають в клітках, вони купуються в дворі, щоб насолодитися красивим співом, дикими голубами продаються для їжі. Поблизу одного з пнів стояв чоловіків і сміхався життєздатно — там катування орел.
Власник виявляє крильницю і пропонує купити птах за $50.
12 фотографії джинсів
Далі до асфальту лежить ще один птах.
Пташка дуже слабка, вона кидається на асфальті і починає лікуватися, чоловіки сміються затверджуються.
Припустимо, один з продавців виходить фарш і, під гістеричною сміху натовпу, починає отруювати їх птахом.
- Чому ти гасить птах?
- Ви купуєте! Шукайте те, що хороший птах це! Тільки 50 доларів!
- Ви краще поїхати!
Я хочу, щоб дати їй йти, купити її, і ми будемо йти!
до Витягуйте, що вона не може літати!
- Як він не може? Це сильний птах! Ви купуєте його і вона буде літати, ніхто не може зловити його! Це розумний птах!
Власник погодився дати їй йти за $20.
07 мар
Р
Ми врятували один птах, але на цьому ринку було більше десяти.
Наша орелка незадоволена.
10 хв
2643322, Україна
Шукаємо! Якщо я не літаю, я отримую гроші назад! Заяви продавця.
Ажурний туш, тільки дуже погано. Він ледве мав силу літати на найближчий пагорб. Дітям відразу ж захопили його кришками. Я сподіваюся, що він вижити і ніколи не зловив знову.
Джерело: