Новояворівськ

Автор: mt12:

Новояворівськ це у Львівській області. Місто невелике, один раз в Радянському Союзі, основна окупація людей тут була видобути сірку. Потім якось сталося, що ніхто не зажадав сірки, ніхто не потрібен людям, і ніхто не зажадав завод.
Все дуже сумне і сумне, але це пізнавальне, майже Чорнобиль.

Новояворівськ

На в'їзді є кабінка з двома болотами і джгутом, охоронці слухають радіо і не хочуть пускати їх в першу чергу. Ідею, що ми є журналістами з сусіднього Львова.

У мене з'являться невиправда, а й у нас. Однак після короткого питання про ім'я нашого журналу випустили після короткого питання. "Ми від LiveJournal, і це дуже відомий журнал."
Пообіцяючи інформувати органів влади і скаргати, що діти ростуть і зарплати не допускаються на територію. Ми щиро вдячні за згадування дітей та зарплати в статті. Ну, тут ми йдемо:

Ця картина панує в багатьох кімнатах.
Зламаються вікна, акумулятори відрізають і скручуються, папіри викопують, але, очевидно, ніхто не потребує.

Новояворівськ

Все, що можна використовувати в новому житті. Це просто минуле. По суті, з самого минулого є праві слогани, але зараз неправильні портрети.

Новояворівськ

Репортрети знову. Є багато з них по всій заводі.

Новояворівськ Р

Кошти, ймовірно, не приходять сьогодні.

Новояворівськ

Вихователі думали і зліва. Мачиністи пішли з ними. Автомобілі не пішли, вони знаходяться на рейках.

555392

Або лежачи.
Вони мають сірку. Найдешевші речі, щоб зробити тут, будуть курити.

Новояворівськ

Час йде по, речі старі.

Новояворівськ р.

Але є ще кольорові пудри.

Новояворівськ

Ще один магазин.

Новояворівськ

Ще одна заява.
«Очистити мій випадок про звільнення роботи, на зустрічі вчителя без моєї присутності, до 21.10.85»
11.09.85

Новояворівськ

Забутий кимось.

Новояворівськ

26 березня.

Новояворівськ , Україна

"У нас є обов'язково."

Новояворівськ

На поверсі. Лоти. Це хреп.

Новояворівськ

Ще один покинутий автомобіль.

Новояворівськ

Я не впевнений, що це для. Охолодження? Тепло? Гідраніка?

Новояворівськ

Немає одного перегляду дерев, вони вже в вікнах.

Новояворівськ

Українська

Новояворівськ Р

Сульфурні майнери є людськими.

Новояворівськ

Залишилося вітаміни.

Новояворівськ

Про це

Зареєструватися

Новояворівськ

Джерело: