Новояворівськ

Автор: mt12:

Новояворівськ це у Львівській області. Місто невелике, один раз в Радянському Союзі, основна окупація людей тут була видобути сірку. Потім якось сталося, що ніхто не зажадав сірки, ніхто не потрібен людям, і ніхто не зажадав завод.
Все дуже сумне і сумне, але це пізнавальне, майже Чорнобиль.

На в'їзді є кабінка з двома болотами і джгутом, охоронці слухають радіо і не хочуть пускати їх в першу чергу. Ідею, що ми є журналістами з сусіднього Львова.

У мене з'являться невиправда, а й у нас. Однак після короткого питання про ім'я нашого журналу випустили після короткого питання. "Ми від LiveJournal, і це дуже відомий журнал."
Пообіцяючи інформувати органів влади і скаргати, що діти ростуть і зарплати не допускаються на територію. Ми щиро вдячні за згадування дітей та зарплати в статті. Ну, тут ми йдемо:

Ця картина панує в багатьох кімнатах.
Зламаються вікна, акумулятори відрізають і скручуються, папіри викопують, але, очевидно, ніхто не потребує.

Все, що можна використовувати в новому житті. Це просто минуле. По суті, з самого минулого є праві слогани, але зараз неправильні портрети.

Репортрети знову. Є багато з них по всій заводі.

Р

Кошти, ймовірно, не приходять сьогодні.

Вихователі думали і зліва. Мачиністи пішли з ними. Автомобілі не пішли, вони знаходяться на рейках.

555392

Або лежачи.
Вони мають сірку. Найдешевші речі, щоб зробити тут, будуть курити.

Час йде по, речі старі.

р.

Але є ще кольорові пудри.

Ще один магазин.

Ще одна заява.
«Очистити мій випадок про звільнення роботи, на зустрічі вчителя без моєї присутності, до 21.10.85»
11.09.85

Забутий кимось.

26 березня.

, Україна

"У нас є обов'язково."

На поверсі. Лоти. Це хреп.

Ще один покинутий автомобіль.

Я не впевнений, що це для. Охолодження? Тепло? Гідраніка?

Немає одного перегляду дерев, вони вже в вікнах.

Українська

Р

Сульфурні майнери є людськими.

Залишилося вітаміни.

Про це

Зареєструватися

Джерело: