Ординарний Ставрополь хлопець

У Ставропольській області притулок витягував дівчину з горіння автомобіля, а налокери спокійно спостерігали як полум'я, позбавлені автомобіля.

Автор Роман Лаврухін пише:

«Змастити байдужим. . . ?

Микола Квак 24. Майже все своє свідоме життя, яке провів в дитячому будинку Невіномиськ. На відміну від Євгена Онєгіна, доля Колю не тримала, але бити. У віці від 11 років померла мама, і ніхто не хотів його. Відносники не хочуть прийняти хлопчика до свого дому і відправили його до дитячого будинку.

до Він був твердим. Дуже. Але я звик до неї, хлопець говорить сумно.

Що таке російська сиріт і як вони доводять дітей, я думаю, що це непотрібно сказати. Сьогодні в Росії «Діти додому» - стигма. Проспекти за «лівий» ясно: вулиця, кримінальні банди, що займаються блювотою і крадіжкою, лікарськими засобами. Одні з них можуть жити нормально після ліктя дитячих будинків. І не через те, що незважаючи на навколишнє середовище, обставини і скеамішний розпад суспільства.

Хлібопекарський сировинний життя, Коля не отруює. Він не став «соціально небезпечним елементом», не став лютним, збереженим його людством. Його серце врятував життя 17-річного Іра минулого тижня. Вона була в страшній автомобільній аварії. Прогулянка, яка принесла дівчину, заголовок співала з KAMAZ. Водій і пасажир загинув негайно. Іра, сидячи на задньому сидінні, подрібнювалися закрученим залізом.

Я не знаю, що це людина в спині. Автомобіль вже почав обпекти і був практично плащений, Коля згадується. Потім я побачила дівчину в заднє сидіння, зламала метал «преси» і витягнула її. Дякуємо Богові, що вона була ще живою.

В той час як Коля на вартості опіків і ріжучих до Іри, спостерігачі від ходових автомобілів стояли і дивилися. Деякі були на мобільних телефонів.

«Не один навіть переїхав», - розповідає Коля в байдужості людей.

Іра була прийнята до лікарні Кочубеєва. Лікарі чудесно врятували дівчину.

- Її залізо знімало шкіру голови, - каже головний лікар Центрального РБ Едуарда Кохарова. - Бувало багато кровотеч. Ми отримали її з світу. Якщо вона прибула трохи пізніше, то вона могла б закінчитися погано.

Коля дуже турбує Іра і часто відвідує її в лікарні.
Фото: НТВ

Бездомний герой

Потягуючи Іра з горіння автомобіля, Коля ще не знаю, що він врятував життя вихованця, як себе. Одне самотність перетягнув ще з полум’я, поки на неї дивився фільм, що запаковано, називається «Сенсі Феат».

Я відвідував себе. Вона вже в загальній кімнаті, говорить Kolya. - Ми обмінялися телефони. Тексти пісень, а це означає: Я повернувся до неї завтра.

Говорячи про Іра, Коля. Коли я запитав його, якщо він закоханий, він сміється.

«Це дуже лоне, – каже Ольга Ширяєва, чий хлопчик живе. Дякуемо! А потім доля дав йому зустріч з Ірою. Я не здивився, якщо ця історія триває. У них немає ніде жити. Коля формально бездомний. Стан ніколи не дав йому житло.

Як і будь-який сиріт, Коль поставив соціальну квартиру або 715 тис. рублів купити житло. З деяких бюрократичних формальностей хлопець не хотів бути зареєстрованим як потрібно будинок тривалий час, і коли він довів своє право, він був поставлений на лінії 180.

«Бій пенсії, можливо, я отримаю свій кут», «Коля жартів сумно. - Я живу.

Коляві мрії її дому та сім'ї. А також про те, як він почне своє рідне і більше не думає, що їсти і де провести ніч.

«Я люблю коні дуже багато», – каже хлопець. Він навіть працював джакузі в Черкеську. Я починаю себе стабільною.

Але зараз сниться Коклі. Він бореться стати «нормальним членом суспільства», але суспільство каже йому своє місце. Це 180.

Ви зробили все героїчно перед?

Так, трапилася справа, як ніби відповідав хлопця. Три роки тому в Черкеську був схожий випадок. Притягнути два хлопці з горіння автомобіля. П'яний. Майже спалений.

Коля говорить про те, що він говорив про екскурсію. Він не вважає себе героям. Тексти пісень, а це означає: Він просто чоловік.

- Я не хочу ніяких нагород. Головне, що Іра є живим і добре.

Я не говорю. Хочу скинути руку Коль, звичайного Ставропольського хлопця, який бачив жахи дитячого будинку, але хто залишається людиною.

Автомобіль Ira був...
Фото: НТВ

через Kp.ru

3610Р. 4200Р.

Джерело: