“Що італійці не люблять їздити швидко?” Висловлення, яке може бути застосовано однаково як для росіян, так і для італійців, з якими ми маємо багато способів подібного. Італія має багату історію в різних сферах її біографія. Легендарні вершники минулих років: Альберто Аскарі, Ніно Фаріна, Андреа де Сесарі, Лукігі Фагіолі. Ну, автомобільні бренди, які народилися в цій країні, мріяли мати багато в своєму гаражі: Ланція, Ламаньї, Альфа-Ромео, Масерати і звичайно Феррі.
У музеї одного з цих брендів – легендарний «стабільний» від Маранелло – Феррі, сьогодні ми будемо «го».
(Всього 72 фото)
01. У Від нашої поїздки до Мюнхена випустили рішення проїхати в Маранелло, а потім відвідати Венецію майже на літа, як кілька днів. Після перекопування через сайт Sixt, щоб знайти машину, вибір був зроблений на користь BMW 1er з 2.0 Disel, який, як правило, не рослинний і дуже пристойний (хоча, звичайно, не 135 на чіп). Що було моє розчарування, коли німецька жінка з білосніжною посмішкою і залізним голосом сказав:
- BMW немає, ось VW !!!
- Який VW? Я не хочу VW!
до Не хвилюйтеся! Ви будете любити!
- Так, звичайно.
У стоянці ми чекали чорного нового, з пробігом близько 1,5 тис. км. – Сирокко В.В. Я не буду йти в опис цього автомобіля, історія сьогодні не про нього, тільки сказати, що цей псевдо-купе зробив дуже позитивне враження на мене.
Ми знайшли себе в Маранелло, коли місто вже гасло. У цій грі темний, незбираний там, де ми вийшли з міста, чи ми були у місті. Навколо труб, механічні звуки, слово - промислова зона. Приїжджайте, куди не було. Ми виходимо з кільці будівель, які об'єднали нас і деякі дива знайшли себе в центрі міста. Я захотівся спати жахливо, і де було велике питання, що я був готовий витрачати ніч на машину, але час змінив мій розум, перед нами був готель Планета.
02. Мар Я відкинувся від деяких диких роял, здавалося б, зрозумілий, знайомий, але все ще в стані «летіння мене йти астрал» я не міг вирішити на вибір. Я вийшов на балкон, вдихнув вже нагрів повітря і пам'ятав, що я не був вдома. Моя увага привернулася до великої червоної вежі, на якій місто було прикрашено написом Ferrari.
3610Р. 4200Р.
03.03.2014 р. На відстані, перед готелем був заводський трек Fiorano. Я знав, де він прийшов з.
, Україна
04.04. Щось таке Феррарі 430 і круглий. Уві сні відштовхнувся відразу, хочу відразу бігти, подивитись, відчувати себе, в слово, зануритися в атмосферу цього міста.
05. Мар Коли ви йдете на головну вулицю, ви отримаєте якийсь незрівняний колірний інсульт. У той же час червоний переважає там, я навіть скажеш шкарпетки. Вся центральна вулиця прикрашена червоними квітками, є шкарпеткові зупинки, і Ферарі різних моделей, з різних років випуску, їздити назад і вперед.
510968
Мар Солемн - курс береться до центрального входу в музей.
р.
07. Мар
08.03.2014 р. Я не вирішив собі, чи можна подарувати більш широкі історичні екскурсії в рамках таких відгуків. Що в моїй голові я намагаюся публікувати, відпочивати, думаю, можна знайти онлайн, якщо є інтерес. Цей музей дає вам аудіогід, трубу, яку ви продаєте і слухайте, що говорить про вас. Але це нічого не в порівнянні з тим, як деякі італійці ходили з інженерами з заводу. Навіть не розуміючи, що вони говорять про те, що було зрозуміло, як цікаво було, з яким виразом і найголовнішим унікальними знаннями, які підходили до оповіді. Перший експонат, який відповідає нам, є Ferrari 166 F2 (1951), 12V, 165 к.с.
09.03.2015 р. З архітектурної точки зору музей, звичайно, втрачає кілька голів до сучасних скульптур BMW і Porsche. Так, він відрізняється, і він може здатися, але він італійський затишний, сім'ї або щось.
10.
11. Феррі-Ланція (1955), 265hp
12. Дерев'яний кермовий круг, «гречка» тих часів, покритий чимось перемонтажом таржі, а жовтий кран, зліва від пілота, нагадує регулятор балансу гальма (перезад).
13.00 р. Завжди цікаво подивитися на підвісці гоночних автомобілів: важелі, камери, горизонтальні амортизатори тощо.
14. Феррі 156
15.00 р. Наступні 3 авто були виконані одним з найвідоміших драйверів Феррі - Гіллс Віленевве (шкіра Jacques Vellneve, чемпіон F1 у 1997 році). Людина закохана зі швидкістю, з бажанням виграти в будь-яку вартість. На жаль, у 1982 році на автомагістралі Золдер, був у нещасному випадку, що вартість його життя.
16. Феррі 312 T5 (1980), 12V, 551bhp Не найуспішніший автомобіль, його недоліки Джіль змушені компенсувати свій талант і зробити цей автомобіль дуже швидко.
17.00 р.
18. Феррі F1 126C (1981)
19.00 р.
20.
21.
22. Феррі 575 Маранелло. Цей автомобіль нагадує тільки зовнішній вигляд. По суті, це сильно перероблений і готовий автомобіль для участі в чемпіонаті FIG GT.
23.
24.
25.
26. З Ferrari входить до групи Fiat, інших брендів цього італійського клану. Унікальний Fiat 130, гонщик в 1907 році. Обсяг двигуна 16.3 л (якщо не лежати джерела), 130 к.с. на 16000 об/хв, максимальна швидкість 160 км / год!
27. Альфа Римо 2900 B Lunga (1938)
28. Мастерати
29. Феррі Ф50 (1995)
30.
Р
31.
, Україна
32. У підземних флаунтах Ferrari 575 Маранелло, у зворотному напрямку Ferrari California
33.
р.
34.
35. Багато моїх улюблених Testarossa від 1984
36.00 Р
37. Мрія багато! Ви навіть можете сказати, що це машина формули 1 з закритими колесами. Ferrari Enzo 2002 рік моделі.
38.
39.00 р.
40.
41.
42.
43.
44. Як і будь-який автовиробник, Ferrari оцінює аеродинамічну продуктивність транспортних засобів на етапі розробки. Для цього використовуються моделі в масштабі. На сьогоднішній день до комп’ютера передається більше і більше досліджень.
45. Феррі 512М
46.
83371839
47. Ferrai F40 вважається одним з кращих суперкарів всього часу. Навіть сьогодні він продовжує порівнювати з F60 Enzo. Так, F60 швидше, але F40 є спартаном, незрівнянним, не упакований електронними засобами - класичним Ферарім минулого. Це був останній автомобіль, розроблений під керівництвом Ензо Феррі.
48.
49.00 р. На першому поверсі, де розпочато екскурсію, є формула 1 авто сучасної епохи. Рамка показує, які ящики команди під час Гран-прі. Єдине, починаючи з 2010 року, ви не побачите такі великі заправні машини, здатні вводити паливо до 12 літрів на секунду.
50.00 р.
51. Я дуже люблю цю картину. Виявилося всі кольори італійського прапора: зелений, червоний, білий. Немає фотошопу, просто світло був дуже різним за температури. Білий баланс, коли я досягла кольору автомобіля, я хотів, дав мені ці відтінки.
Габаритний зображення
52. Кількість різних аеродинамічних елементів дивовижна. Зрозуміло, все працює і ефективний.
53. Командний міст Феррі на формулі 1 Гран-прі.
54.
55.
615180 р.
56.00 Р
Р
57.00 Р Легенда Франциска, Аліна Прост, була в шльопах цих автомобілів.
58.
59
59.00 Р
Р
60.
61. Автомобіль Михайла Шумачера в 2002 році (на цьому році вони мали Кубок конструкторів).
62.
63.
64. Тут всі автомобілі Ферарі: У музеї експонати, щоб показати, але життя Феррі не закінчується тут. Я маю на увазі, плани відвідати завод Фераї в майбутньому, щоб бути ще ближче до місця, де народжуються ці скидки.
, Україна
65. Так, ти, прямо тут. Вхід до заводу Феррі:
66.00 Р
67. Музей являє собою музей, але з ранку я був стурбований долею Фіорського шосе. Я хочу, щоб отримати там. Ми не можемо знайти трек і отримати його на власній, ми повинні попросити італійців. Вони не говорять англійською мовою, як я можу зробити в італійці. Я мав пояснити звуками, що потрібно робити при зображенні Феррі, показати, малювати кільце своїми руками і т.д. Ах, ах! Як виявилося, вони не боїлися. Піста з італійської - кола, кільце. У цьому випадку Піста Фіороно. На контрольній пункті я помітив, чи можна було потрапити на трек, до якого зазначена безпека NO, це закрита зона. Занадто погано, занадто погано.
68... і я хотів, щоб отримати там.
69.00 Р
70.00 Р Я думаю, що це, огляд музею Феррі. Хочу подякувати чоловікові, Ензо Феррі, який колись сівся на цьому столі і створив автомобілі, команда, родини Феррі. Бренд так бажаний багатьма і так недоступними для багатьох...
71.
247290
72. Дякуємо! Всі
Джерело: community.livejournal.com/foto_report
Джерело: