336
Не робіть його до параду.
У Мінську на площі Бангалор виловив вогонь армії спецтехніку. Очима впевнена, що автомобіль був відправлений для участі в репетиції святкового параду. Міністерство оборони відхилив дану заяву.
Згідно з експертами, на базі трактора перенесли радіоперевезення.
Згідно з очевидами, спеціальне обладнання виловило вогонь на вул. Суранова, коли паравійськовий стовп був заголовок мікрорайону Урахі до центру Мінська. Решта обладнання з подальшим ремонтом параду, а трактор припинив, не хочу стартувати. З'явився вогонь пізніше. Тим не менш, автомобіль був швидко перевезений до площі Бангалор, щоб мати більше місця для експінгу.
Важко запевнити, що військові вдалося швидко вирішити надзвичайну ситуацію. Для усунення вогню зайшло 10-15 хвилин.
Фото: Юрій Омельченко
1-й
839972
2,2 км
3 хв
4. У
5 хв
6 хв
951750
7 хв
Я дивлю, що сказав хлопець.
Джерело:
Згідно з експертами, на базі трактора перенесли радіоперевезення.
Згідно з очевидами, спеціальне обладнання виловило вогонь на вул. Суранова, коли паравійськовий стовп був заголовок мікрорайону Урахі до центру Мінська. Решта обладнання з подальшим ремонтом параду, а трактор припинив, не хочу стартувати. З'явився вогонь пізніше. Тим не менш, автомобіль був швидко перевезений до площі Бангалор, щоб мати більше місця для експінгу.
Важко запевнити, що військові вдалося швидко вирішити надзвичайну ситуацію. Для усунення вогню зайшло 10-15 хвилин.
Фото: Юрій Омельченко
1-й
839972
2,2 км
3 хв
4. У
5 хв
6 хв
951750
7 хв
Я дивлю, що сказав хлопець.
Джерело: