Вулиці чоловічі 3D

Ці картини можуть здатися комп'ютеризованими, але вони фактично ручні в крейді. Художник і колишній співробітник НАСА Курт Венер використовує свої математичні здібності для створення оптичних ілюзій на тротуарах і тротуарах по всьому світу.

10 зображень через bigpicture

1,1 км 3D-художник, який колись запустив папу, скоро поїде до Лондона, щоб представити його останню твору. Це один з трьох картин, замовлених Buick в віснику, Нью-Йорк. (KURT WENNER/BARCROFT МЕДІА)

2. Модель його роботи на площі вісника. Витяг по тротуару доповнюється вертикальною панеллю для додаткової висоти. (KURT WENNER/BARCROFT МЕДІА)

3. У Як ці малюнки демонструють, робота Курта настільки реальна, що вона дає враження, що люди дійсно стоять на рейлінгах над чарівним світом. За останні 25 років митець використовує комплексні обчислення, застосовуючи досвід роботи з його минулої роботи до «ревивних» підлог і стін. У зв'язку з появою комп'ютерно-генерованих зображень він був одним з останніх митців, щоб дізнатися, як механічно відтворити перспективу за допомогою звичайних канцелярських і абструзових формул. (KURT WENNER/BARCROFT МЕДІА)

Р

4. У Цей малюнок для Buick в Філадельфія був розділений на два "рівні", щоб люди могли взяти картину "всередині" автомобіля. (KURT WENNER/BARCROFT МЕДІА)

5. Умань Цей ефект може бути досягнутий шляхом створення «розшуку» з частини малюнка, тоді як учасники мали битися на землі, щоб створити враження, що вони були водіння. (KURT WENNER/BARCROFT МЕДІА)

6. Жнівень У Лондоні відбудеться розіграш «Великий удар». (KURT WENNER/BARCROFT МЕДІА)

7. Про нас Тепер Курт заробляється подорожуючим світом, створюючи неповторні шедеври в громадських місцях і для найбільших світових компаній. «Такі малюнки здаються реальними, оскільки вони відмінно розраховуються. Це те, що вони були реальними. Цей розіграш був введений в експлуатацію Британський Колумбійський туризм в Сан-Франциско. (KURT WENNER/BARCROFT МЕДІА)

8. У «Що ж попит на 3D малюнки прямо зараз», – розповідає художниця. І для простих картин і для вікон магазину. Все це було спрощено протягом останніх кількох років завдяки новим вініловим продуктам. Ви можете завантажити фотографії улюблених митців на своїх сайтах. (KURT WENNER/BARCROFT МЕДІА)

р.

9. Навігація Я використовую шматочок мотузки для вимірювання фіксованих точок між точками зору та малюнком. Це дозволяє зрозуміти, що буде виглядати світогляд. Займає мене 5-7 днів, щоб отримати середню роботу. (KURT WENNER/BARCROFT МЕДІА)

10. Для моєї недавньої роботи Aqua Panna в винному кав'ярні в Napa, Каліфорнія, я використовував цифрове полотно. Остаточний результат мав всі деталі і фактури оригінального. Деякі мої роботи можуть зберігатися на відкритому повітрі протягом декількох місяців, а потім їх можна перенести всередині, якщо необхідно. (KURT WENNER/BARCROFT МЕДІА)

Джерело: