726
Ретро автомобіль ралі (30 фото)
24 квітня відбулася традиційна весняна виставка ретроавтомобілів, а також старт невеликого одноденного міського ралі. І хоча тема авто не найближча до мене, я подивився на підні стін Кремля і взяв деякі фотографії на заході. Надана можливість побачити предмети минулого, в яких втілювалися найкращі технічні досягнення та оригінальні художні форми. Тому ми навіть встигли влаштувати дощ, що падає з сірих хмар і провести пару годин, щоб познайомитися з частиною минулого XX століття.
Об'єм автомобілів, представлених на публіці, може бути характерним виразом: "Меанвільний на заході, успішно освоював. . ?
1,1 км
2,2 км
3. У
4. У
р.
5. Умань
6. Жнівень У значному кількості були автомобілі з фігурами на капюшоні. Включаючи легендарні «Срібні привиди».
7. Про нас
8. У
р.
9. Навігація
10. У вітчизняній автомобільній промисловості також зловили. Але в значно меншій кількості.
р.
11.
12. Інколи навіть у варіантах вижили деякі тюнінги, такі як зима.
42023562
13.00 р. До речі, автомобілі, які відрізняються від серійних моделей, були представлені багато.
14.
15.00 р. Тексти пісень, а це означає: Я не можу бути минулого, що білий силует. Для багатьох хлопчиків пізніх дев'ятих, він був культом. Фільм було переглянуто багато разів, а в перервах обговорювалися, куди і що покинути це французьке таксі. Зустріч з Peugeot 407, наповнивши автомобіль Данила, був своєрідним привітанням з дитинства.
16.00 р.
17.00 р.
18 років До речі, відвідувачі були більш ніж достатньо. Відносна відсутність людей на фото досягається за хвилину очікування.
19.00 р.
20. Оголошено, і майже одночасно перші краплі дощу.
21.
Р
22.
23. Автомобілі повільно, через натовп глядачів, які намагаються отримати під колесами, відкинувшись до старту, і пішли на гонку.
24.
25.
26.
27.
Р
28.
р.
29.
807868
30. В цілому захід виявився барвистим, автомобілі радували око, а дощ допоміг зробити фотографії більш виразним. Ось як виявилося, ці ескізи шахти з автобіотики.
Всі
(Taken від nikstepanov.livejournal.com)
Джерело:
Об'єм автомобілів, представлених на публіці, може бути характерним виразом: "Меанвільний на заході, успішно освоював. . ?
1,1 км
2,2 км
3. У
4. У
р.
5. Умань
6. Жнівень У значному кількості були автомобілі з фігурами на капюшоні. Включаючи легендарні «Срібні привиди».
7. Про нас
8. У
р.
9. Навігація
10. У вітчизняній автомобільній промисловості також зловили. Але в значно меншій кількості.
р.
11.
12. Інколи навіть у варіантах вижили деякі тюнінги, такі як зима.
42023562
13.00 р. До речі, автомобілі, які відрізняються від серійних моделей, були представлені багато.
14.
15.00 р. Тексти пісень, а це означає: Я не можу бути минулого, що білий силует. Для багатьох хлопчиків пізніх дев'ятих, він був культом. Фільм було переглянуто багато разів, а в перервах обговорювалися, куди і що покинути це французьке таксі. Зустріч з Peugeot 407, наповнивши автомобіль Данила, був своєрідним привітанням з дитинства.
16.00 р.
17.00 р.
18 років До речі, відвідувачі були більш ніж достатньо. Відносна відсутність людей на фото досягається за хвилину очікування.
19.00 р.
20. Оголошено, і майже одночасно перші краплі дощу.
21.
Р
22.
23. Автомобілі повільно, через натовп глядачів, які намагаються отримати під колесами, відкинувшись до старту, і пішли на гонку.
24.
25.
26.
27.
Р
28.
р.
29.
807868
30. В цілому захід виявився барвистим, автомобілі радували око, а дощ допоміг зробити фотографії більш виразним. Ось як виявилося, ці ескізи шахти з автобіотики.
Всі
(Taken від nikstepanov.livejournal.com)
Джерело: