Парад в Москві

Прийміть до Великого Кам'яного Міста десь без п'яти дев'яти, знайшовши, що Софія була заблокована, хоча це набережна не було в списку, запланованому для перекриття, заблокував ДПС, через 10 хвилин все ще люди з ФСО подали.
Так як місце в принципі досить зручно для спостереження за обладнанням, що залишає парад - люди були морем:

За кожним штовхнув і виштовхнув, як результат, ми поступово почали пресувати пуповин, безневинно виправдуючи те, що буде штовхнути позаду. Фсошники у відповідь на це закликав поліцейських і в Матугалик попросити видалити дітей, тому що можуть бути жертви серед відштовхованих. Емона підходить:

Ми сказали, що коли ми переїжджаємо, ми будемо рухатися краще, і ми не будемо робити все добре.

Молодих людей, які сходження кам'яного паркану, радять відступати себе, інакше вони будуть видалені самі (вони не думають про взяття картини). Немає одного кришечка і ніхто не був фотографований.
Ми вирішили не переїхати в будь-який час. Вони кладуть паркан з бруса. Через кілька хвилин парад почався. Не до нас.

В принципі ставлення ФСО і ОМО до громадськості було досить лояльним, вони видалили аптечку до матері травмованого хлопчика (знімається на кам'яну огорожу). Я не можу зрозуміти причини.
Щиро вітаємо Вас!

Трохи більше.

76599 р.

Я зробив.

Я даю підлогу таким свідкам.

Джерело: