Земля Астрахана

7 років тому я приїжджає до Астрахана два-три рази на рік, і не стільки для риболовлі, як для природи. Я ніколи не бачив такого різноманіття птахів і тварин, як тут. Астраханська область, мабуть, найкраще місце в Росії для екологічного туризму. Ви можете приїхати тут тільки для почуття свободи, коли ви сидите на банті човна, плаваючи над водою, продувається теплом південним повітрям, і захоплюючи сотні птахів і тварин. Смішні буквально вентильовані, і всі предмети міста залишаються позаду човна. У Астрахані мій тіло перезавантажений, і я отримую заряд бадьорості ще півроку.

Цього разу я спробував фотографії всіх тварин, які я бачив в 3 дні риболовлі. Виявилося 19 тварин ...

33 зображень

Собаки. Де без них?

Дуки:

04 мар

159294

пелікани

Коклан

07 мар

08 мар

Лебеді.

Коні.

499.00 Р

11.

Кошик

13 хв

Вічні супутники корів є мухами. () Я зумів фотографувати їх на рейсі:

Ламби.

Змії

17.00 р.

Крани.

Ондатра (водний щур):

кицька

21.

Білохвостий орел:

р.

Зверніть увагу на курку в гнізді:

р.

24.

Кошик

26.

свінгери

28.

Шале

Герони.

31.

І, звичайно, в Астраханській області величезна кількість риб. Цього разу я прийшов тут під час весняного водопілля. На водному рівні троянди, і багато луків були затоплені водою, які швидко прогрівалися під теплими променями сонця. На отриманій мілководній воді з'явилися орди сазана, які могли б зловити навіть ледь руки.

33.

р.

Джерело: