Ніцца: Антикварний ринок

Відомий в Runet blogger-cooker Nika Belotserkovskaya нещодавно потрапив до античного ринку Ніцца, який зробив детальний фотозвіт. Нек був тут багато разів і навіть зустрівся з подружжям.

25 зображень

1,1 км Звісно, я не купила ніяких «пендантів», в першу чергу, з якоїсь причини не було «брокера» в звичайному місці, що спеціалізується на всіляких скла, він завжди має мільйони коробок і шансів не знайти те, що потрібно в парі годин набагато менше, ніж не залишаючись ні з чим. По-друге, можливо, я просто пропустив його. Я пропустив ринок терористично.

2,2 км Я приніс своїх друзів, які ніколи не були там, і вони насолоджувалися ним.

3. У За перші хвилини перебування тут – справжній удар. Ви просто чуєте: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Це той самий час. І в результаті автомобіля повною сумкою.

4. У

Ніцца: Антикварний ринок 960 р.

5. Умань

Ніцца: Антикварний ринок р.

6. Жнівень Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

7. Про нас Якщо вам пощастило, ви можете знайти красиву скатертину, наповнену серветками, і якщо ви дуже щасливі, то навіть з вашими монограмами, і абсолютно нові, які кладуть внизу деяких грудей на сто років, і, можливо, більше.

8. У І є багато речей, таких як. Це смішно дивитися в Москві, тепер є таке нове формування «дівчинок зі смаком», одягом і аксесуарами, які купують тільки на деяких рідкісних, тільки відомі «фільські ринки» або «привабливі, не для всіх» магазинів, що спеціалізуються на продаж старих ясен. Тулузні та ліонні вироби переживають «ренесанс», а великодні жінки лангутні розкачати очі та обмін «секрети» адресами. Це смішний, але я думаю, що це той же рожевий Біркін, але тільки зовнішній вигляд. Заголовок завжди дратує мене, незалежно від глибини створення «зображення».

9. Навігація А пучок дивних предметів і «роботи мистецтва». Дівчина з вишнею повністю зачаровує мене з її неймовірно

10. І старі, старі книги. Ви відкриваєте його, і хтось весільний фото забутий, ви відразу хочете купити його.

11. І ляльки. Я боїться їх, особливо старий. Вирощування від своїх власників, вони знають щось...

12.

13. «Мейн Кампф», 1933.

3610Р. 4200Р.

14. Розкішний диптих ...

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р. Дуже виразна trinity

18 років І, звичайно, люди. Поручники - кращі психологи, є п'ять банкоматів, і всі сидіння займають природно.

19.00 р. І продавці.

Ніцца: Антикварний ринок Р

20. Старі срібні вироби, масивні свічники, запах лаванди з молитви, склянка м'ятного лікеру перед обідом, 20-річний ляпас, супутник, який б'є посуд, і солодковершкові онуки мріяли про пилову квартиру з видом на Негреко.

Ніцца: Антикварний ринок р.

21.

22. Скарб! й

23.

Ніцца: Антикварний ринок Р

24.

25.

Ніцца: Антикварний ринок доб. 199

Джерело: