Тур Реіхстаг

The Reichstag є прикладом архітектури імперського імперського мистецтва.
З 107 років свого існування він став майже непроголошеним протягом 33 років. Як тільки знову, ця фігура з'явиться в історії Реіхстагу в зв'язку з його невідомим арсоном.
А не вогонь, що викликало суттєве пошкодження будівлі, ані вимушений час, що тривало більше трьох десятиліть, може залишити цей символ Німеччини в минулому.
Будинок Рейхстаг знаходиться в самому серці Берліна.
Сайт для його будівництва був обраний більш ніж 100 років тому і, як він вийшов, не випадково. Мимовільно або нехайно, ця довга будова стала символом нового стану з віковою історією. Але це не відразу.

Підземний прохід з'єднує Реіхстагу з першим бюро. Будівля була побудована зовсім недавно.
Сучасний стиль.
У деяких місцях стіна без оздоблення – «короткий» бетон.
За словами керівництва, молоді працівники люблять цей стиль, але старші люди – не так багато.
Я чув відповідь, що вона, як кажуть, не любить це.
Під час будівництва плану був такий, так як Рейхстаг призначений в старому стилі, новий будинок повинен бути навпаки сучасним.

Два будівлі бюро з'єднуються двома мостами (дорожча спорудити тунель під Спре).
Для співробітників, один нижче - для всіх інших.

Поруч – дитячий садочок для дітей працівників Бундестега.
Сад, з явних причин, ретельно охороняється.

Після ходьба по місту для співробітників, ми повернулися в офісну будівлю.

346644

...

Ми взяли на конференц-зал Європейської Комісії.
Біля залу є 8 різнокольорових лавок. Якщо ви сидите на одному з них, лампа розташована на підлозі підсвітка.
Мистецтво підняття настрою.

...

Номер зустрічі обладнаний новітніми технологіями.
Що вразив мене, що хтось може приїхати на зустріч і послухати те, що було обговорено (незалежно від теми зустрічі було про безпеку або інші такі теми).

Тоді приїхали до їдальні.
Я думаю, що це дуже смішний для місця, як це.
Непристойно дефузує нерв, робоче середовище.
Особливо хочеться відзначити, що скло в їдальні є звичайним, не броньованим, за скляною набережною, на якій ходять місцеві жителі і туристи, тим самим демонструючи близькість людей і депутатів.

Після обідньої кімнати ми повернули тунель до будівлі Рейхстаг. Ми знайшли себе в коридорі, де залишилися написи наших солдатів.
Пережили більшість пам'ятних написів.
Навіть зовні Анжела Меркель на стіні є великим шматком з написами.

...

...

...

Дверцята в середині праворуч - офіс Ангела Меркель.

Після цього на 4-му поверсі знаходиться ліфт «запалювання», де розташовані фракції німецького парламенту.

Габаритний зображення

Перш за все, ми пішли на крила партії CDU/CSU. Що вразив мене, що кожна партія мала номер для історії своєї партії.

Ви можете побачити рядок з вище. Це ще невелика черга, як правило, більша.

Підлога на одному поверсі. На жаль, він не працює в суботу.

р.

Після того, як ми приймали до конференц-залу.

80823

Залежно від результатів виборів, сидіння в залі можуть легко переміщатися.

Ви сидите на зустрічі і люди, які проїдуть за вами під куполом. Дивіться, як працюють представники людей.

...

...

...

через citypicture
Авторизація

Джерело: