Ghostbusters на Нью-Йоркській бібліотеці

Ви знаєте, що наймасштабніші професії в світі? Ви не знаєте? Найчоловіча професія в світі є привидним мисливцем!

Звісно! Після того, як жінка, якщо вона бачить привид, буде негайно відтінятися, або ж буде стискатися, або навіть гірше, почне клаптувати руки і сміятися, як відвідувачі Нью-Йоркської публічної бібліотеки, коли привиди з'явилися в кімнаті читання (що більше сотні років)!

Так, ви почули прямо! 8 травня в широкому денному освітленні з’явилися три привиди у читальної зали Нью-Йоркської публічної бібліотеки.

13 зображень в rocan.ru

Привиди були дуже дивними. Одні з них сіли на столі і, як би нічого не сталося, почали читати книгу.

Другий, очевидно, дивився у словнику за значення слова «паронормальний».

І третій – вирішив використовувати безкоштовний інтернет!

3250Р. 3700Р.

Я не можу уявити, що привид буде потрібно в Інтернеті.

Як ми розглянемо? Я! Сервіс Q&A. «Чи можливо життя після смерті? й

Але, мабуть, один з відвідувачів бібліотеки все ще думав про виклики привидних мисливців! І прийшли!

Сильні і сміливі чоловіки, які не бояться будь-яких привидів, і найголовніше – адекватно реагувати на них! Для застібки і спалахів камер, привидних мисливців приймають бізнес!

Привиди відчували щось неправильно.

І сяйво навколо.

По-друге, застосунок з усієї зали, нарешті, незважаючи на привиди

7836976

і виготовляючи їх пересуватися до світла.

Мисливці загиблими! й

Це флеш-мобло, організований групою веселих і творчих хлопців з Improv Everywhere.

Імпров Скрізь організовує хаос і весело в громадських місцях. Вони засновані в Нью-Йорку. З моменту свого вступу, понад 100 місій настрою, які були проведені з використанням дегузованих агентів.

р.

Джерело: