292
Відвідайте гіпси!
У Самарканді є приголомшливий гіпсовий квартал. Якщо ви перебуваєте в Самарканді, ви обов'язково відвідаєте це місце.
Віа-золот
31 фотографії
Район тут. Раніше євреї мешкали в цих будинках, після того, як вони залишали, Рума оселилися тут.
02 мар
Я скажу, що Узбек-Рома дуже хороший і добрий. Вони кажуть, що якщо ви даєте їм занадто багато грошей, вони дадуть вам зміни. Деякі бджільниці для рефінгу, щоб дати гроші spit.
03 мар
р.
04 мар
05 мар
175192 р.
06 мар
Чоловіки заливають пиво в чашки. Ми були запрошені в будинок, всі дуже гостинні, які пропонують відпочити на обід, привезені хлібом. Вони просять гроші на горілку. Дуже наполегливо зайняла 100 рублів.
07 мар
Побачити туристів, жінки привезти дітей. Діти Gypsy з дитинства можуть виглядати нездатними і просити гроші.
, Україна
08 мар
133354р.
09 мар
10 хв
Зверніть увагу на стіни, гіпсові будинки відрізняються красивими інтер'єрами.
11.
Настінні, більш килими і декор на стінах.
р.
12.
Зверніть увагу на збір чайних наборів.
13 хв
Фотошпалери також дуже популярні.
14.
Ведуча показує колекцію ковдр. Спеціальна гордість - коробка РК ТВ!
15.00 р.
Це нормальна спальня. Уві сні біля підлоги. Коли запитав, чому він не міг зробити вікно, він відповів, "Чому вікно?" Вид поганий, і тепер у мене є море! Чи не це красиво?!
9483379
16 мар
Немає, коли-небудь взяв мене так. Я був взятий на всі будинки, сангові пісні, оброблені. По-справжньому, кожен запитав гроші. У мене було лише 200 рюбів, вони швидко виросли.
- Дарагой, спасибі вам дуже багато.
Я не можу, я дала всім своїм сусідам.
- Чому ви даєте їм все?
до Це те, що вони сказали.
- Ай-йа-йа-йа-йа-йа! Як приїхати... Що? Чому все це? Ви не можете відмовитися від цього.
17.00 р.
Ось кухня.
18 років
Килими мити
р.
19.00 р.
20.
21.
3250Р. 3700Р.
22.
Ліжко майстра в свіжому повітрі
23.
Дайте, дайте, дати!
24.
З самого початку
25.
Це теж.
524330р.
26.
Бабця.
27.
свінгери
28.
29 кв.м.
Р
30.
- Ви з Москви?
Так.
Ой! Я жив у Москві, теж! Яка станція ви перебуваєте?
31 (останній) Таке життя рома в Самарканді.
Варто відзначити, що циганки в Стамбулі були більш стійкими, за 30 хвилин вони приймали майже 500 рублів від нас, а потім просто поїхали.
Р
Джерело:
Віа-золот
31 фотографії
Район тут. Раніше євреї мешкали в цих будинках, після того, як вони залишали, Рума оселилися тут.
02 мар
Я скажу, що Узбек-Рома дуже хороший і добрий. Вони кажуть, що якщо ви даєте їм занадто багато грошей, вони дадуть вам зміни. Деякі бджільниці для рефінгу, щоб дати гроші spit.
03 мар
р.
04 мар
05 мар
175192 р.
06 мар
Чоловіки заливають пиво в чашки. Ми були запрошені в будинок, всі дуже гостинні, які пропонують відпочити на обід, привезені хлібом. Вони просять гроші на горілку. Дуже наполегливо зайняла 100 рублів.
07 мар
Побачити туристів, жінки привезти дітей. Діти Gypsy з дитинства можуть виглядати нездатними і просити гроші.
, Україна
08 мар
133354р.
09 мар
10 хв
Зверніть увагу на стіни, гіпсові будинки відрізняються красивими інтер'єрами.
11.
Настінні, більш килими і декор на стінах.
р.
12.
Зверніть увагу на збір чайних наборів.
13 хв
Фотошпалери також дуже популярні.
14.
Ведуча показує колекцію ковдр. Спеціальна гордість - коробка РК ТВ!
15.00 р.
Це нормальна спальня. Уві сні біля підлоги. Коли запитав, чому він не міг зробити вікно, він відповів, "Чому вікно?" Вид поганий, і тепер у мене є море! Чи не це красиво?!
9483379
16 мар
Немає, коли-небудь взяв мене так. Я був взятий на всі будинки, сангові пісні, оброблені. По-справжньому, кожен запитав гроші. У мене було лише 200 рюбів, вони швидко виросли.
- Дарагой, спасибі вам дуже багато.
Я не можу, я дала всім своїм сусідам.
- Чому ви даєте їм все?
до Це те, що вони сказали.
- Ай-йа-йа-йа-йа-йа! Як приїхати... Що? Чому все це? Ви не можете відмовитися від цього.
17.00 р.
Ось кухня.
18 років
Килими мити
р.
19.00 р.
20.
21.
3250Р. 3700Р.
22.
Ліжко майстра в свіжому повітрі
23.
Дайте, дайте, дати!
24.
З самого початку
25.
Це теж.
524330р.
26.
Бабця.
27.
свінгери
28.
29 кв.м.
Р
30.
- Ви з Москви?
Так.
Ой! Я жив у Москві, теж! Яка станція ви перебуваєте?
31 (останній) Таке життя рома в Самарканді.
Варто відзначити, що циганки в Стамбулі були більш стійкими, за 30 хвилин вони приймали майже 500 рублів від нас, а потім просто поїхали.
Р
Джерело: