Близько Brandisa над Labem

Навігатор з повним баком палива і камерою.
Сьогодні біля Brandis над Labem перетворився на вторинний і пішов, де очі виглядали. Ви зробили все краще.
Я знайшов цю станцію так комфортно, що я припинив і почав знімати фотографії. Молодий працівник, хлопець, який дійсно пропустив зв'язок, назвав мене всередині і, порушуючи всі явні інструкції, дозволив мені стріляти.
9 пік

02 мар

Будинок має два номери. Один задня кімната, це пучок ягняти і другий доглядальниці. Це гаряча і дуже затишна.

Я ніколи не був всередині будинку, як це. Більше половини приміщення займає регатта для управління доріжками, семафорами та стрілками. В блокі є досить старий, але він працює як годинник. Згідно з працівником, протягом декількох років він буде демонтований і ймовірно
Вони скручуються. На краще, це буде йти в музей.

Протягом десятиліть десятки рук переключили ці джмелі.

С ***

, Україна

З дитинства я пам'ятаю, як я пішов з матір'ю до Криму і на таких півстанціях з'явилися залізники з такими прапорами - якщо прапор закочується - ви можете піти без зменшення швидкості.
Просто в разі виникнення гасової лампи на оповіщення.

Телефонна система - "Смольні слухати!" Не на комп'ютері, ні телевізор допускається до походу - штраф. Книга, газета. Я вмирає в тиждень. У два дні ви можете, ймовірно, використовувати для нього.

р.

Чоловік просить не публікувати своє фото або ім'я. Нехай люди побачать ці фотографії, а кар'єра Але на фото своїх вірних комрад, допускається неназваний залізничний кішка. Чому іменна людина називається котом, просто котом? І в принципі не потрібно його назвати, він приходить сам і витрачає більшу частину дня спати на цю полицю.

Джерело: