Каїр метро

Блоггер Про свої враження і метро в Каїрі

14 фотографії

Це університет Каїрської станції. У 1987 році відкрився перший ряд метро Каїра (червоний). Підсумок Каїра є єдиним повністю перебудованим підходом в Африка.

В той час як Антон був купівля квитків (£3 кожен), я спробував фотографії. Відразу дівчина в уніформі побігла мені і голосувала, якби я пообіцяв її, але не тримала моїх обіцянок. Виявляється, ви не можете фотографувати на метро Каїра. Я маю на увазі, ви не можете. Для більшої зручності дівчина взяла мене на три обов'язкові чоловіки п'ятого чаю в офісному кутку, і вони підтвердили, що не можна плівку під штрафом за смерть, залишаючись в одному-зірковому готелі Каїра. Я пообіцяв, звичайно, що я б не був.

1872-1980

І відразу ж не тримали обіцянку, звернувшись до молитви в лобі станції.

Ми пішли на платформу для очікування поїзда. Після Антона, пара місцевих хлопчиків почала робити деякі жарти (приблизно, про свої шорти). Я пішов і вішав одну з поршів, що виїжджають під голову, щоб не забирати на ліктях.

Де і до кого піти в Каїрі метро вирішується просто: в перші два автомобілі йдуть тільки жінки, в'їзд закритий для чоловіків. Тітки самі можуть піти, де вони хочуть, не обмежуючи себе двома автомобілями. Це називається гендерною дискримінацією.

Чоловіча реконструкція в іншому: вони можуть ходити в спеку в легкому одязі, і жінки повинні потіти в дайджесі і довгі сукні. У Каїрі, проте, жінки, які йдуть, як вони, будь ласка, (або їх батько дозволяє).

Підсумок є одним з рідкісних місць в Каїрі, де куріння є незаконним. Але можна лежати на лавці.

Не існує реклами в автомобілях, але є кондиціонери - з над тріщинами подає холод. У стільниковому телефоні чувака, який сидить на праві, граючи східну музику — гучно, для всіх присутніх. Не один об'єктований і він виглядав органічно.

Перехід між двома лініями. У ескалаторі не було достатньо для всієї довжини і до того, як він почався, необхідно було піднятися на невелику сходинку. Вимкнено людей, які здаються на користь тут.

Всередині автомобілів я не помітив рекламу, але «брендинг» рухомого складу відбувається.

Кондиціонери в нових поїздах, а старі - шанувальники по всій машині. Антон виглядає на вболівальникі, а тітка навпаки на ногу дивного. Антон, звичайно, запалився з його шортами - вся група Каїра зірвалася на них.

Вікна відсутні.

Чистий, незграний, не натягуючи про те, що є шуми, хади і різні запахи величезного міста.

Перейти до станції Nasser, логотип, сміття.

Джерело: