539
Храми Землі
Храми Землі – це приголомшлива серія творів фотографа Матіяза Кривиця, яка приурочила більшість його фотографічної практики для подорожей, в яких він прагнув захопити особистість і велич природи корінних народів, а також велич природи корінних народів.
величні пейзажі.
Люди потребують спеціальних місць для поклоніння і медитації, чи є церква, гори, ріки, або просто величезний муфта. Особливістю цих місць є атмосфера, що оточує їх, служба та медитація впливають на новачків. Я хотів би захопити це почуття вдячності і захоплення життя на землі і поділитися ним з тими, хто буде дивитися ці фотографії. Дуже важко розповісти різницю між візуальною красою цих місць і атмосферою і духовною харизмою. Але я можу відчути його прямо. І це може бути брудна степа і вражаючі гірські вершини.
Вечір у селі Паріан, Західний Тибет.
Djenne, Малі. Миття в річці до вечірньої молитви.
Р
Варанасі, Індія. Брахманські промені на берегах святих Ган.
Озеро Збіле, Словенія. Лебеді на озері Збіле в центральній Словенії.
Hari Mandir, Амрітсар, Індія. Золотий храм після заходу сонця.
р.
Mae de Fatima, Малі. Жінки повертаються в село біля Мае де Фатіма.
Озеро Манасаровар, Тибет. Святе озеро Манасаровар і могутній Гурла Мандгата прокидаються вранці
Corcovado, Ріо-де-Жанейро, Бразилія. Рано вранці на Корковадо.
р.
Масай. Маасай людина дивиться на рівнинах Масаї Мари.
р.
Тапаранг Гомпа, Хуго, Тибет. Весь місяць піднімається над Тапарангом Гомпа в царстві Хуго.
Мекнес, Марокко. Бербер в маузолі Мулі Ісмаї.
Р
Булаг, Монголія. Міст.
Tongariki Ahu. гігантські преісторичні кам'яні статуї на острові Пасхи.
Ларанг монастир, лабіранг. Монастир Монксів на Лабірангі.
Весняний ліс, північна Словенія.
111784
Фруктові продавці в Pingyao, Китай.
339326р.
Салар де Уюні, Болівія. Острів Рибермена в центрі Салара де Уюні пустелі солі марші.
Ступа, Східний Тибет. Ступа в Гатзе на Східному Тибеті.
Matjaj Krivitz на роботі.
757472
Зареєструватися
Джерело:
величні пейзажі.
Люди потребують спеціальних місць для поклоніння і медитації, чи є церква, гори, ріки, або просто величезний муфта. Особливістю цих місць є атмосфера, що оточує їх, служба та медитація впливають на новачків. Я хотів би захопити це почуття вдячності і захоплення життя на землі і поділитися ним з тими, хто буде дивитися ці фотографії. Дуже важко розповісти різницю між візуальною красою цих місць і атмосферою і духовною харизмою. Але я можу відчути його прямо. І це може бути брудна степа і вражаючі гірські вершини.
Вечір у селі Паріан, Західний Тибет.
Djenne, Малі. Миття в річці до вечірньої молитви.
Р
Варанасі, Індія. Брахманські промені на берегах святих Ган.
Озеро Збіле, Словенія. Лебеді на озері Збіле в центральній Словенії.
Hari Mandir, Амрітсар, Індія. Золотий храм після заходу сонця.
р.
Mae de Fatima, Малі. Жінки повертаються в село біля Мае де Фатіма.
Озеро Манасаровар, Тибет. Святе озеро Манасаровар і могутній Гурла Мандгата прокидаються вранці
Corcovado, Ріо-де-Жанейро, Бразилія. Рано вранці на Корковадо.
р.
Масай. Маасай людина дивиться на рівнинах Масаї Мари.
р.
Тапаранг Гомпа, Хуго, Тибет. Весь місяць піднімається над Тапарангом Гомпа в царстві Хуго.
Мекнес, Марокко. Бербер в маузолі Мулі Ісмаї.
Р
Булаг, Монголія. Міст.
Tongariki Ahu. гігантські преісторичні кам'яні статуї на острові Пасхи.
Ларанг монастир, лабіранг. Монастир Монксів на Лабірангі.
Весняний ліс, північна Словенія.
111784
Фруктові продавці в Pingyao, Китай.
339326р.
Салар де Уюні, Болівія. Острів Рибермена в центрі Салара де Уюні пустелі солі марші.
Ступа, Східний Тибет. Ступа в Гатзе на Східному Тибеті.
Matjaj Krivitz на роботі.
757472
Зареєструватися
Джерело: