Музей Морської авіації в Гоа

І тут найкращий і найменш відвідуваний місце в Гоа. Військово-авторський музей! За свою раду, гамзу в 30 кілометрах через теплу і начинку на велосипеді. І однакова кількість, будь ласка, зауважте! Сьомий піт.
Музей на авіабазі, біля однойменного цивільного аеропорту. Краса буквально неземно виглядає: ви подивитеся на експонати, MiG-29K знімається і висаджує над головою, тренування літака струменевого літака, що йде на коробку, працює «конвеєр», а море світиться на відстані. На території є іржі, але чим сильніше почуття, що я потрапив в секретне місце, де все тільки для тих, хто розуміє. й
16 фотографії

Breguet "Alise", Франція, 1956. Антисумейн літак. Не потрібна швидкість, але вимагає багато сипучих пристроїв. В кінці чарівно неглибоко. Він був активний проти Пакистану в 1971 році.

Ми можемо потрапити в бомбову бухту.

Два акробатних братів з '50-х. Британський Вампір (праворуч) та Морський бій.

3766277

Vampire втратив свій двигун. Рідко побачити «іншого кінця» повітряних надходжень. Ці "піри" повітря надходить в камеру згоряння.

Гакер-Сідлі "Дове". Ще один британський представник. Незаперечний транспортер, перший рейс - 1945 р.

Сільдія коротка. Ще один продукт колоніальних притискачів від неправомірного Альбіона. Невелика (з ан-2 приблизно розміром) амфібій.

Fairey "Фіфлі", великогабаритний винищувач Британської під час війни.

Легендарні винищувачі "Sea Harrier", SVRP - вертикальний зліт і посадковий літак. З початком серійного вертикального зльоту літака. Герой останнього «класичного» морського конфлікту на Фолклендських островах.

Двигун цього літака є шедевром технології.

Найбільший експонат - американський суперсзір'я. Транспорт, Пасажир, море. Один з найкрасивіших літаків в авіаційній історії.

12.

Відновлюється прямо зараз.

р.

Контрольний стенд.

Інтер'єр музею також дуже цікавий. Приклад пари фото. Звісно, такий вид «камуфляжу» може статися тільки в Індії. Elephant вертоліт!

Морські сарі для жінок. Промийте його, Юдашкін!

В музеї немає радянських літаків. Є ще кілька вертолітів і пара малогабаритних тренувальних літаків. Невеликий музей, не більше 20 років. Звісно, в Росії ви не знайдете ніяких з яких тут. Гойда в Гоа - знаю, що їсти, де відпочити від пляжу.

Джерело: