Привітання всім шанувальникам хокею!
Це кінець чергового чемпіонату світу з хокею. Хомпер надходить і вражає.
Мета топографії – поділитися цими враженнями. Щоб зробити це, у мене є перевезення і невеликий кошик фотографій, а також відео з поля бою. Все це мій, я зробив все себе, і що я не пишу себе. Повідомляємо, що відео подається тільки для того, щоб задіяти атмосферу, яка панувала на стадіоні льоду в Кельні.
Будь ласка, будь ласка, будь ласка, зв'яжіться з нами Я скажу вам, коли це над.
придбано квитки на кваліфікаційний тур. В принципі ціни до фінального були переносні. Наприклад, ціна того ж місця для півфіналу вже близько 100 євро рублів.
Цікавий факт: на такому квитку можна їздити в Кельні на будь-якій формі громадського транспорту від 4 годин до початку гри до 10 ранку наступного дня.
І ось він - квиток в всю свою славу до втрати невинності на руках контролера.
Покупка квитка, я очікував, що я хотів би дивитися гру Росія проти Сполучених Штатів, або в крайньому випадку з Finns, але не...
А так, 15 травня о 20:15 на «Ланксі рен», а в спільних людей «Кологічна арена», росіяни зіткнулися німцями.
Я вирішив доїхати на арену так, щоб за годину там до квадрита, пити пиво, подивитись на людей, і в кінцевому підсумку оселитися в новому місці.
Я стояча на зупинці чекаю трамваю (посередній хвилин зліва) і я хвилююсь як школяр перед першим іспитом. Після того, як я був на хокею за останні 20 років тому, коли Уфа «Салават Юлаєв» боровся з Караганда «Автомобілістом» для вступу в першу хокею ліги СРСР.
Ось ми йдемо. На шляху до арени почали бачити шанувальників.
Ну, насправді, вона- Кельн Арена
На газоні перед аркою затирають цю рекламну намистину.
Крім намистини на газоні, також подрібнюють голубці.
На правій арені, і на лівому наметі з пивом і в цілому, було кілька штук по периметру арена, ймовірно, кожні 20 метрів. Плюс, в натовпі роумовані пивні дилери з банками пива за плечима.
0,5 вартість пива 4.20 євро і ви можете пити його всюди. І навіть всередині льодового палацу, де під час гри, продається з літровими декантелями (якщо 0.5 недостатньо).
директор. Чампанське спонсор. Скада. Перед палацом був цата.
Вентилятори є окремою суб'єктом, але в короткі вентилятори відрізнялися.
Хто вирушив у час і отримував на Русі. Росія...
3610Р. 4200Р.
Молоді люди ходили в натовпі.
Старші теж.
Вони були навіть старшими, але вони не дали.
На площі були намети. У одному з сувенірів та інших лабораторій, в іншому грав щось, а в третьому столах з настільним хокею. Там був ще один, де все було продано за гроші. І ось, з удачею, можна буде зловити такий віссон радянського хокею, як Владислав Третяк! Але він зумів зустрітися з іншим вентилятором Roy, який поділився цим фото.
Я не згубився, і пішов до гри, взяв пучок маркерів і фото.
І з хорошої причини! Після стоячого намету за парою бейсболів і бейджів я зустрівся з двома пансіонатами. Але пансіонери не прості, а пансіонери борються. Вони довели в 72, що радянське хокею не гірше канадського хокею.
Володимир Петров (лівий) і Борис Михайлов (праворуч) домовилися взяти картину і вивісити ковпачки і футболки.
Люди повільно блукають, а чешки на газоні. У фоновому режимі можна побачити два політехнічні наряди на намистинах VW-T4.
Час приїзду. На в’їзді ніхто не змогла, все було мирним і спокійним, тільки росіяни величали Росію. Росія...
Чоловік в сорочку Козлов символічно нанесений на відповідну капелюх.
р.
Ну, тут я. Арена займає 18 500 глядачів (всі квитки продаються). Шукайте себе!
р.
Я сидів в дванадцятому рядку льоду, і нічого перед хвіртами може втекти альтанки.
Всюди були російські прапори. Про це заявив близько 6 тис. осіб (як це було оголошено у місцевих новинах), але насправді не менше 70% присутніх були рульовані для Росії.
Тут приходять дівчата з танцюристів!
І це різновид страшного.
3610Р. 4200Р.
Короткий кліп на rutuba
І ось типовий російський фанат, який приєднався до «подару» дівчат з насосами.
, Україна
Німецькі вболівальники мали те, щоб поспілкуватися з Росією.
Картина не шахта, але я побачила її в реальному світі перед грою з оголеним другом і дуетом з величезним барабаном. Оркс, слово. У відеоролі можна почути барабан.
Російські росіяни виходять на лід. Большикі засить своїх героїв!
Це майже 30 хвилин до початку гри. Хто не міг бачити, що відбувався на льоді, може спостерігати події на величезному екрані.
Прогріваємо команди.
46827,500
Один з фанатів:
КошАчкін... КошАчкін...
Будь балерина заздрить воротаря.
Суддя виходить, і команди, які беруть участь один одному.
Після того, як обидві команди в дружніх групах встановлюються на виграш.
Наші партнери:
Німецька
р.
Отримати його!
Першу мету не чекали. Росія забиває!
Незважаючи на пропущені цілі, німецькі любителі не підштовхують своєї команди, щоб впасти в кому і енергійно зачепили власників шампуню!
Супер Deutschlad, er ... oh ...
І росіяни, в свою чергу:
! ! !
Команди, що переключили сторони, і ми можемо чітко бачити воротаря німецької національної команди. Це Дмитро Кочнєв - кращий воротар року 2008 року німецької національної ліги - DHL. Тепер він грає в КХЛ для московського спартака, а з літа на Локомотів Ярославль.
І що ми ніколи не бачимо через рекламу – зайчик. Вони збирають сніг на воротах.
Як швидко вони з'являються.
р.
Збіг надходить до кінця і німці втрачають свої нерви. В результаті видалення і відтворення в меншості. Російські любителі chanting Russia-Росія, в той час як німецькі любителі boo російські гравці.
Закінчення прозвучати. Росія перемогла Німеччина 3-2
Ось ми йдемо.
Привітання.
Анжем.
Всі російські вболівальники sang the anthem of Радянський Союз!
Збір прапора.
1989 р.
На вулиці є кілька шанувальників.
Спасибі всім за прослуховування!!!
Джерело: