798
Як відсвяткувати День прикордонника в Москві
У Росії вчора відзначили день прикордонника. Традиційно, в цей день прикордонники ходять по місту, купаються в фонтанах і трохи п'ють. Ви можете порівняти цей відпочинок тільки з днем Повітряних Сил і останнього виклику від школярів.
Як повідомляється mnalex2002 "Відпустка закінчився успішним бійцем сто на сто!" Три платини. 70 человців затримали, в амбулансах випустили 30 осіб.
Відпустка спрямована на демонстрацію бойової влади такого роду військ, а також підвищення моральності солдатів, які виконували свою службову обов'язку до своєї батьківщини і держави, але в першу чергу, в цей день прийнято пам'ятати подвиг тих, хто не зажадав своє життя відлякує вторгнення ззовні своєї країни. ?
46 фото через Ілля Варламов
01. У На території парку Горького, ВДНГ та парку Перемоги проводяться головні фестивалі. На жаль, погана погода не дозволила їй відсвяткувати масові купання в фонтанах міста, люди сьогодні не стільки, скільки років.
02. Мар У нас є традиції!
Р
03 мар
04 мар
05 мар
06 мар
07 мар
08.03.2014 р. Поліція не заважала, що сталося. На дистанції, щоб не привернути увагу. Минулого року в парку культури було боротьба з поліцейськими. Іноді міліція перевірила імпульси п'яти і відійшов.
09 мар
10.
11.
12.
р.
13 хв
14.
15.00 р.
16 мар
17.00 р.
18 років
Ці фотографії можна спостерігати випадково, але сьогодні вони не були.
19.00 р.
20.
21. «Для мене» – це великий девіз для нашої армії.
22.
23.
24.
25.
26.
444 р.
27. Деякі не розраховують їх міцність.
28. Цей чоловік не п'яний, він показав мене somersaults, він був смішний постріл.
р.
29.
30.
Р
31.
3610Р. 4200Р.
32.
р.
33.
34 кв.м.
35.
36.00 Р І сказав:
- Ви російська?
Я.
- Тоді чому ви її знімете?
до Що таке велика угода?
- Чому shame Російська Федерація?
- Чому ви можете?
до Що про них? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Ми підібрали 2 прикордонних охоронців, які побачили, що ми знімали п'яні компанії, що розбиваємо сміття.
- Покажіть мені, що вони взяли!
- Тут.
Fucking Freaks! Ми вважаємо, що всі прикордонні охоронці люблять це!
- Ви не думаєте, що ми повинні показати його?
до Ні, покажіть мені.
37. Я теж думаю, що це повинно бути показано.
38.
39.00 р.
40.
41. Так що ви не отримуєте враження, що я особливо шукав п'яні прикордонники, я особливо знайшов (не без труднощів) причал, приємні люди.
42.
р.
43. Рожевий гай чоловік завоював сина в тиші.
р.
44.
45.
46. На жаль, увечері практично не залишилося адекватних людей, кожна компанія хотіла б перемогти фотографа або розбити камеру. Після того, як поліцейський рятувальний рятувальний охоронець, ми вирішили не приймати ризики і йти додому.
Нарешті, другий_знайомитися з:
«Я хочу написати листа спеціально для випускників, прикордонників і десантників.
Основна ідея полягає в тому, що люди мають право на один день в рік (звичайно), коли вони можуть бути такими, як (без серйозних наслідків для інших). Це як середньовічний маскарад.
І московські органи зобов’язані організувати і відправляти ці свята, створювати сценарії для них, інакше все буде перехоплювати горілку. ?
Джерело:
Як повідомляється mnalex2002 "Відпустка закінчився успішним бійцем сто на сто!" Три платини. 70 человців затримали, в амбулансах випустили 30 осіб.
Відпустка спрямована на демонстрацію бойової влади такого роду військ, а також підвищення моральності солдатів, які виконували свою службову обов'язку до своєї батьківщини і держави, але в першу чергу, в цей день прийнято пам'ятати подвиг тих, хто не зажадав своє життя відлякує вторгнення ззовні своєї країни. ?
46 фото через Ілля Варламов
01. У На території парку Горького, ВДНГ та парку Перемоги проводяться головні фестивалі. На жаль, погана погода не дозволила їй відсвяткувати масові купання в фонтанах міста, люди сьогодні не стільки, скільки років.
02. Мар У нас є традиції!
Р
03 мар
04 мар
05 мар
06 мар
07 мар
08.03.2014 р. Поліція не заважала, що сталося. На дистанції, щоб не привернути увагу. Минулого року в парку культури було боротьба з поліцейськими. Іноді міліція перевірила імпульси п'яти і відійшов.
09 мар
10.
11.
12.
р.
13 хв
14.
15.00 р.
16 мар
17.00 р.
18 років
Ці фотографії можна спостерігати випадково, але сьогодні вони не були.
19.00 р.
20.
21. «Для мене» – це великий девіз для нашої армії.
22.
23.
24.
25.
26.
444 р.
27. Деякі не розраховують їх міцність.
28. Цей чоловік не п'яний, він показав мене somersaults, він був смішний постріл.
р.
29.
30.
Р
31.
3610Р. 4200Р.
32.
р.
33.
34 кв.м.
35.
36.00 Р І сказав:
- Ви російська?
Я.
- Тоді чому ви її знімете?
до Що таке велика угода?
- Чому shame Російська Федерація?
- Чому ви можете?
до Що про них? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Ми підібрали 2 прикордонних охоронців, які побачили, що ми знімали п'яні компанії, що розбиваємо сміття.
- Покажіть мені, що вони взяли!
- Тут.
Fucking Freaks! Ми вважаємо, що всі прикордонні охоронці люблять це!
- Ви не думаєте, що ми повинні показати його?
до Ні, покажіть мені.
37. Я теж думаю, що це повинно бути показано.
38.
39.00 р.
40.
41. Так що ви не отримуєте враження, що я особливо шукав п'яні прикордонники, я особливо знайшов (не без труднощів) причал, приємні люди.
42.
р.
43. Рожевий гай чоловік завоював сина в тиші.
р.
44.
45.
46. На жаль, увечері практично не залишилося адекватних людей, кожна компанія хотіла б перемогти фотографа або розбити камеру. Після того, як поліцейський рятувальний рятувальний охоронець, ми вирішили не приймати ризики і йти додому.
Нарешті, другий_знайомитися з:
«Я хочу написати листа спеціально для випускників, прикордонників і десантників.
Основна ідея полягає в тому, що люди мають право на один день в рік (звичайно), коли вони можуть бути такими, як (без серйозних наслідків для інших). Це як середньовічний маскарад.
І московські органи зобов’язані організувати і відправляти ці свята, створювати сценарії для них, інакше все буде перехоплювати горілку. ?
Джерело: